Χειροποίητα αρωματικά κεριά για στιγμές ατμοσφαιρικές!

Ένας ευωδιαστός χώρος, αναμφίβολα, προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και τα χειροποίητα αρωματικά χώρου WAKS Candles δημιουργούν μια πολυτελή εμπειρία απόλυτης ευεξίας, συνδυάζοντας ποιότητα και αισθητική σε προσιτές τιμές.

Φτιαγμένα από μείγμα σόγιας, καρύδα, μελισσοκέρι και φυτίλι από 100% βαμβάκι και σε συνεργασία με Έλληνες τεχνίτες και δημιουργούς, ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη για χαλάρωση, ηρεμία, ευεξία, ζεστασιά, αλλά και ανανέωση του χώρου σας. Ένα κερί αρωματικό, άλλωστε, ταιριάζει σε κάθε χώρο!

Στις πολυτελείς σειρές με άρωμα από τη Grasse, την Αγγλία και την Ιαπωνία, θα βρείτε τα καλύτερα φυτικά διακοσμητικά κεριά σε ανακυκλώσιμες ή/και επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες & περιέκτες, ενώ παρέχεται refill κεριών και αναγόμωση κεριών σε μεγαλύτερους περιέκτες. 

Γνωρίστε τις εκπληκτικές σειρές Grey Clay, Natural Stoneware, Destinations, Blown glass, Wood, Original, The wild bunch, καθώς και τα κεριά κορμούς, που όλα τους παντρεύουν τον εξαιρετικό σχεδιασμό με την άψογη ποιότητα και χαλαρώστε με κάθε άναμμα! Αποκτήστε τα online και υποδεχθείτε τα όπου κι αν βρίσκεστε! Αθήνα, Θεσσαλονίκη και παντού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κεριά που σας ταξιδεύουν… με κάθε άναμμα!

home made scented candles

Φυσικά, χειροποίητα διακοσμητικά κεριά με την ύψιστη ποιότητα καύσης! Πρόκειται για τα WAKS Candles, που θα βρείτε σε φανταστικές σειρές, όπως η συλλογή WAKS Tinos, που αποτελεί ωδή στη μαρμαρογλυπτική, με μάρμαρο από το νησί της Τήνου! Περιέχει 2 κεριά με άρωμα Γεράνι και 4 μαρμάρινες βάσεις, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με τα υπόλοιπα κεριά WAKS και να αποτελέσουν είτε μια εντυπωσιακή προσθήκη στον χώρο σας είτε ιδανικό δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο! Επισκεφθείτε το wakscandles.com, εξερευνήστε ολόκληρη τη συλλογή και επιλέξτε το αγαπημένο σας κερί σε προσιτές τιμές!

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved