Διαλέγουμε οικολογικά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Source: bhg.com via Vasiliki on Pinterest

 

Τα φετινά Χριστούγεννα ας στολίσουμε με οικολογικές προτάσεις που δεν επιφέρουν αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Τα οικολογικά στολίδια μπορούν να είναι το ίδιο κομψά και λαμπερά με τα συμβατικά από πλαστικό και οικονομικά.

Μπορείτε να φτιάξετε τα στολίδια σας καθοδηγούμενοι από την έμπνευση και τη φαντασία σας χρησιμοποιώντας φυσικά ή ανακυκλώσιμα υλικά. Επίσης μπορείτε να ανακυκλώσετε χρησιμοποιημένα αντικείμενα και να τα μετατρέψετε σε χριστουγεννιάτικα στολίδια. Έτσι θα απολαύσετε τη δική σας συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.

 
 

 

Χρησιμοποιημένα CD ή DVD, κάρτες κυκλωμάτων: το μεράκι, η φαντασία σας και η μεταλλική λάμψη τους θα σας βοηθήσουν να τα μετατρέψετε σε πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες φιγούρες, χιονάνθρωπους, στεφανάκια, αγγέλους κλπ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φυσικά υλικά: κουκουνάρες, φέτες κλαδιών, αποξηραμένα φυτά, ξηροί καρποί, ξύλα κανέλας, ακόμη και κομμάτια από κλαδιά μπορούν να διαμορφωθούν σε καταπληκτικά στολίδια του δένδρου και του σπιτιού.

Source: etsy.com via Vasiliki on Pinterest

 

Ανακυκλώσιμα υλικά και αντικείμενα: κομμάτια από ύφασμα, χαρτί, αλουμίνιο, άδεια κουτιά και μπουκαλάκια συσκευασιών μπορούν να μετατραπούν σε χαριτωμένα αγγελάκια, Αη βασίληδες, αστέρια των Χριστουγέννων.

Source: etsy.com via Vasiliki on Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source: etsy.com via Vasiliki on Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Source: bhg.com via Vasiliki on Pinterest

 

 

Φτιάξτε τη δική σας μοναδική κάλτσα των Χριστουγέννων και ράνερ τραπεζιού από κομμάτια υφάσματος που δεν χρησιμοποιούνται.

 

 

Τρόφιμα: η ζύμη του τζιντζερμπρεντ, ζυμαρικά, καραμέλες και όποιο άλλο τρόφιμο μπορούν να διαμορφωθούν σε διασκεδαστικά φαγώσιμα στολίδια.

 

Παλιές ευχετήριες κάρτες, παιδικά παιχνίδια μπορούν και αυτά να συμμετέχουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού.

 

 

Διαλέξτε LED χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια για το δένδρο που έχουν περισσότερη φωτεινότητα από τα κλασσικά, είναι χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, επειδή δεν πυρακτώνονται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved