Είδη αρχειοθέτησης και εργασίας σε χαμηλές τιμές για το γραφείο σας

Η εταιρεία FMS προσφέρει εδώ και χρόνια μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων για την σημαντική αρχειοθέτηση του γραφείου, ώστε ο καθένας να βρίσκει ανά πάσα στιγμή ό,τι χρειάζεται από έγγραφα στην καθημερινότητά του. 

Συγκεκριμένα μερικά από τα βασικά προϊόντα που πρέπει να έχει κανείς στο γραφείο του είναι κλασέρ, ζελατίνες, ευρετήρια, κουτιά, ταινίες, φάκελοι αρχειοθέτησης και πολλά άλλα μικροπράγματα που μπορούν να καλύψουν τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας, ανάλογα με το τμήμα το οποίο βρίσκεστε. 

Κρεμαστός φάκελος για περισσότερη άνεση

κρεμαστός φάκελος αρχειοθέτησης

Αυτός ο φάκελος είναι ιδανικός για την αποθήκευση σημαντικών εγγράφων που χρειάζεται συχνά να έχετε πρόσβαση, αλλά δεν θέλετε να είναι εκτεθειμένα πάνω στο γραφείο σας. Μία ιδανική λύση για να τα συγκεντρώνετε όλα εκεί. Είναι μεγέθους Α4 και η ράχη τύπου Vγια μεγαλύτερη ευκολία. Βρείτε τον φάκελο εδώ. Οι φάκελοι συσκευασίας βρίσκονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στην μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε και σακούλες κραφτ.

Πλαστική θήκη περιοδικών SKAG

πλαστική θήκη περιοδικών

Οι θήκες περιοδικών και εγγράφων είναι επίσης ένα απαραίτητο στοιχείο που πρέπει να υπάρχει στο γραφείο σας. Η εύκολη πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα είναι άκρως απαραίτητη, αφού ο καθένας πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαστεί. Βρείτε εδώ την θήκη σε προνομιακή τιμή. Επιλέξτε την σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Όλοι οι φάκελοι αποτελούνται από σκληρό υλικό και διαθέτουν κρίκο ράχης για εύκολη μετακίνηση. 

Μαζί με τα είδη συσκευασίας & αρχειοθέτησης μπορείτε να επιλέξετε είδη γραφικής ύλης καθώς και άλλα συγκεκριμένα κομμάτια για να ολοκληρώσετε την εικόνα του γραφείου σας και καθημερινά να απολαμβάνετε την ευκολία σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα FMS μπορεί να σας προσφέρει οτιδήποτε χρειάζεται ένας σύγχρονος επαγγελματίας για να οργανώσει το γραφείο του και να μην του λείπει τίποτα.

Κάντε τις καλύτερες αγορές για την επιχείρησή σας μέσα από το fmsupplies.gr! Χαμηλές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες λύσεις!

Σχετικά Άρθρα

 • Υιοθετώντας ένα απλό και λιτό στιλ διακόσμησης Υιοθετώντας ένα απλό και λιτό στιλ διακόσμησης

  Ο μινιμαλισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κινήματα του 20ου αιώνα και ίσως το μοναδικό σύγχρονο καλλιτεχνικό κίνημα που είχε τόσο μεγάλη επίδραση στην αρχιτεκτονική και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Το αισθητικό αποτέλεσμα που δημιουργεί έχει χαρακτηριστεί από μερικούς ως ψυχρό και βαρετό ενώ από άλλους ως δυναμικό, ανάλαφρο και σύγχρονο. Ανεξάρτητα από τη θετική ή αρνητική στάση που μπορεί κάποιος να έχει απέναντι στο μινιμαλισμό, το σίγουρο είναι ότι αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του κτιρίου και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των επίπλων.

  Strelein Warehouse

  Photo by Ian Moore Architects - Discover modern home office design inspiration

 • Διαχωριστικά για το γραφείο Διαχωριστικά για το γραφείο

  Η εταιρία TOPOS παρουσίασε την WGL13, μια νέα σειρά από χωρίσματα γραφείου που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε εταιρία να δημιουργήσει άνετους, λειτουργικούς και εργονομικούς χώρους. Το λεπτό της προφίλ προσφέρει διακριτικότητα αφήνοντας σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα στο χώρο.

  Οι πόρτες στα διαχωριστικά φτάνουνε ως την οροφή, χαρίζοντας αφαιρετική αισθητική, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν διάφανες ή ημιδιάφανες μεμβράνες που προσφέρουν κάλυψη στο χώρο χωρίς να στερούν την ορατότητα προς τα έξω.

  Τα χωρίσματα γραφείου WGL13, στη βασική τους κατηγορία, παρέχουν εξαιρετική ηχομόνωση ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κρυστάλλων με ειδικές ημομονωτικές μεμβράνες.

  Και όπως σε όλα τα διαχωριστικά της TOPOS, έτσι και η σειρά WGL13 διακρίνεται για την ευελιξία της στο χώρο, αφού μπορεί να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί χωρίς χρονοβόρες εργασίες ή κόστος. Την WGL13 όπως και όλες τις σειρές από έπιπλα γραφείου της εταιρίας, μπορείτε να τις δείτε στο showroomτης στην Λ. Βουλιαγμένης 11 στην Αθήνα.

 • Πως μπορώ να αξιοποιήσω μια γωνία με παράθυρο? Πως μπορώ να αξιοποιήσω μια γωνία με παράθυρο?

  Ερώτηση αναγνώστριας:

  "Στο καθιστικό του διαμερίσματός μου, υπάρχει μια κενή γωνιά με παράθυρο 70 περίπου εκατοστών. Πως μπορώ να αξιοποιήσω τη γωνία χωρίς να κλείσω το παράθυρο;"

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved