Εντυπωσιακός σχεδιασμός καμπίνας ντους για μοντέρνα μπάνια από την Cesana

Οι καινοτόμες προτάσεις της Ιταλικής φίρμας Cesana με την 40χρονη παρουσία στον εξοπλισμό του μπάνιου συνδυάζουν λειτουργικότητα και υψηλού επιπέδου σύγχρονη αισθητική.

Η σειρά Eclisse με τις καμπύλες καμπίνες ντους με δικό τους χώρο εισόδου εξάλειψε την επικινδυνότητα από την ολισθηρότητα του δαπέδου του ντους.

 

 

 

 

Ο σχεδιαστής Piet Billekens είχε μοναδική έμπνευση να δώσει το σχήμα σαλιγκαριού στη σειρά. Η καμπίνα φαντάζει σαν πραγματική έκλειψη με τους δύο επικαλυπτόμενους δίσκους σε τέλεια σύνδεση μεταξύ τους. Οι καμπύλοι υαλοπίνακες της κατασκευής αφενός συγκρατούν το νερό στην περιοχή του ντους, αφετέρου δημιουργούν για το χρήστη έναν χώρο φιλικό και άνετο για να σκουπιστεί.

Η κατασκευή ολοκληρώνεται εκτός από τους υαλοπίνακες με στοιχεία ανοδιωμένου αλουμινίου, χρωμίου ακόμη και ανοξείδωτο χάλυβα.

 

 

 

 

 

Στο δάπεδο αίσθηση ζεστασιάς στις πατούσες δίνει το ξύλινο deck από τικ, ενώ να χρησιμοποιηθεί ένα inox σκαμπό για να ξεκουράζει το χρήστη.

Τα προφίλ της κατασκευής είναι από φωτεινό ανοδιωμένο αλουμίνιο, τα στοιχεία της από χρωμιωμένο ορείχαλκο και τα χαμηλά προφίλ προστασίας του γυαλιού από inox.

 

 

 

 

H σειρά Logic Horizon συνδυάζει προσαρμοστικότητα και λειτουργικότητα, ιδανική για μικρά και μεγάλα μπάνια.

 

 

 

 

 

 

 

Στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας της σειράς προσθέστε το εκπληκτικό ράφι ανάμεσα στα γυάλινα τοιχώματα.

Στο ράφι αυτό από πολυουρεθάνη ενσωματώνονται το σύστημα ροής και μίξης του νερού, που έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη θερμοκρασία μέσα κι έξω από την καμπίνα , η λαβή του τηλεφώνου ντους, μια πρακτική χειρολαβή και φίλτρα προστασίας ολόκληρου του συστήματος.

 

 

 

 

 

 

Μια μοναδική εμπειρία χρήσης ντους ανοιχτού σχεδιασμού!!

 

 

 

 

 

 

 

 

εταιρία Cesana:  http://www.cesana.it/ita/

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved