Έπιπλα ξενοδοχείου: Οδηγός διακόσμησης για πολυτελή ξενοδοχεία

Δεν είναι μόνο τα έπιπλα και η διακόσμηση που κάνουν ένα ξενοδοχείο πολυτελές. Το επίπεδο εξυπηρέτησης, η προθυμία του προσωπικού και το ευρύ φάσμα επιλογών που προσφέρει ένας επισκέπτης είναι εξαιρετικά σημαντικά. Παρ’ όλα αυτά, η αρχική εντύπωση γίνεται σίγουρα από τον τρόπο με τον οποίο κάθε περιβάλλον έχει επιλέξει και τοποθετήσει τα έπιπλα ξενοδοχείου, οπότε η ποιότητα των επίπλων και η λειτουργικότητά τους έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην εμπειρία ενός επισκέπτη.

Για να είναι πολυτελές, ένα ξενοδοχείο πρέπει να κάνει τη διαμονή των επισκεπτών αξέχαστη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που είναι άνετο και, ταυτόχρονα, αισθητικά όμορφο, επιπλωμένο με γούστο και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Ας ρίξουμε μια ματιά βήμα-βήμα στο πώς να επιπλώσετε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να δημιουργείτε εξατομικευμένες εμπειρίες, μετατρέποντας τη διαμονή των επισκεπτών σε μια πραγματική απόδραση από την πραγματικότητα και ταυτόχρονα παρέχοντας μέγιστη άνεση με έπιπλα ξενοδοχείου υψηλής ποιότητας.

Το λόμπυ

Το λόμπι ενός ξενοδοχείου περιλαμβάνει ρεσεψιόν, χώρο φύλαξης αποσκευών, τουαλέτα και χώρο αναμονής. Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας επισκέπτης όταν μπαίνει μέσα, επομένως είναι τρομερά σημαντικό να επιπλωθεί και να διακοσμηθεί σωστά.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να διασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες δεν θα βαρεθούν ποτέ. Ανάλογα με το στυλ του ξενοδοχείου, τα έπιπλα πρέπει να είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην δημιουργούν εμπόδια και να είναι εύκολα προσβάσιμα, ιδιαίτερα η ρεσεψιόν. Οι πολυθρόνες και οι καναπέδες πρέπει να δημιουργούν ένα ξεχωριστό και άνετο περιβάλλον με ιδανικότερες τις ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις στα αξεσουάρ και τα υφάσματα. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φουτουριστικό περιβάλλον, παίξτε με τα σχήματα και τα χρώματα των καναπέδων και των πολυθρόνων και συμπεριλάβετε αξεσουάρ κατασκευασμένα από υλικά υψηλής τεχνολογίας.

 hotel furniture 01

Το δωμάτιο

Σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο κάθε επισκέπτης αναμένει οποιοδήποτε δωμάτιο που επιλέγει να είναι μοναδικό, άνετο και τέλεια προσαρμοσμένο στις ανάγκες του. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που οι επισκέπτες περιμένουν να βρουν σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου είναι:

  • Εντυπωσιακό στυλ: συνεκτικό σχέδιο, έπιπλα υψηλής ποιότητας και προσοχή στη λεπτομέρεια

  • Γαλήνη και ησυχία: κανένα δωμάτιο δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά στο ασανσέρ, τις γεννήτριες ή οποιαδήποτε άλλη πηγή θορύβου

  • Καλός αερισμός χωρίς δυσάρεστες οσμές

  • Διακόσμηση με έργα τέχνης

  • Ποιοτικά υφάσματα, όπως λινό, βαμβάκι ή μετάξι

  • Κρεβάτι με στρώμα υψηλής ποιότητας και βαμβακερά ή μεταξωτά σεντόνια, χωρίς καλύμματα από συνθετικά υφάσματα

  • Κατάλληλο χώρο για ρούχα, αποσκευές και άλλα αντικείμενα (τραπέζι, μεγάλη ντουλάπα, κομοδίνο)

  • Μια άνετη καρέκλα ανάγνωσηςκαι επιφάνεια εργασίας

  • Ένα καλό επίπεδο τεχνολογικού εξοπλισμού: χρηματοκιβώτιο, σύγχρονη τηλεόραση μεγάλης οθόνης, σύστημα θέρμανσης που είναι εύκολα ρυθμιζόμενο

Το μπάνιο

Το μπάνιο πρέπει να αντικατοπτρίζει το στυλ του υπόλοιπου δωματίου και να είναι επενδυμένο με υλικά υψηλής ποιότητας. Τα πλακίδια και το μάρμαρο είναι η προφανής επιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να επενδύσετε στο ξύλο. Ωστόσο, θα πρέπει αυτό να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον, το μπάνιο θα πρέπει να αερίζεται άψογα, με ένα μεγάλο παράθυρο ή με ένα αποδοτικόκαι αθόρυβο σύστημα εξαερισμού. Μια μεγάλη μπανιέρα, ένα ντους με εύκολα ρυθμιζόμενη πίεση νερού, ένας μεγάλος καθρέφτης και έπιπλα σύγχρονου design ολοκληρώνουν τη διακόσμηση.

Αυτός ο οδηγός φτιάχτηκε από τους επαγγελματίες στη διακόσμηση ξενοδοχείων της Kmstoredesign

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved