Επίπλωση επαγγελματικού χώρου

Η επίπλωση ενός επαγγελματικού χώρου είναι θεμελιώδους σημασίας για έναν επαγγελματία, καθώς αποτελεί κομμάτι του brand του. Μάλιστα, η πρώτη εικόνα που δημιουργεί ένας πελάτης χτίζεται τη στιγμή που θα μπει στο χώρο του εκάστοτε επαγγελματία, γι’ αυτό είναι σημαντικό ο χώρος αυτός να αποπνέει κύρος και σοβαρότητα, έτσι ώστε να τον κερδίσει. Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χτίσιμο μιας τέτοιας εικόνας δεν είναι άλλο από τα κλασικά έπιπλα

;έπιπλο γραφείου,

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα κλασικά έπιπλα αποτελούν την πρώτη επιλογή γιατρών, δικηγόρων, πολιτικών μηχανικών και όχι μόνο. Η στιβαρή κατασκευή των γραφείων, η λιτή και κομψή γραμμή τους που αναδίδει επιβλητικότητα, η εργονομία και η λειτουργικότητά τους είναι οι βασικοί παράγοντες που τα καθιστούν τόσο δημοφιλή.

Πέρα από την επιλογή γραφείου, ιδιαίτερης σημασίας είναι και η επιλογή καρέκλας, μιας και θα πρέπει να δένει με το σύνολο. Οι, λεγόμενες, διευθυντικές πολυθρόνες πρέπει, πέρα από κομψές, να είναι και αναπαυτικές, με σωστή σχεδίαση, ώστε να υποστηρίζουν σωστά τη στάση του σώματος ενός ανθρώπου που περνά καθισμένος εκεί μεγάλο κομμάτι της ημέρας του. Η ιδανική επιλογή για την επίπλωση ενός γραφείου είναι μια καρέκλα από μασίφ ξύλο, γνήσιο δέρμα ή συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας και αντοχής, με ανάκληση πλάτης, ρύθμιση ύψους και, φυσικά, τροχήλατη βάση.

Ar8ro2Photo2

Βεβαίως, είναι σημαντικό και τα συμπληρωματικά έπιπλα να ανταποκρίνονται στον τόνο που δίνει το γραφείο που θα επιλέξει κανείς, δηλαδή αυτόν του κλασικού στυλ διακόσμησης. Με αυτή τη λογική, τίποτα δεν είναι πιο διαχρονικό και καλαίσθητο από μια ξύλινη βιβλιοθήκη, ανοιχτή ή κλειστή. Μπορεί κανείς να επιλέξει βιβλιοθήκη σε απλές γραμμές ή άλλη με περίτεχνα σκαλίσματα, που θα δώσουν μια πιο ζωηρή πινελιά στο χώρο. Τέλος, αν κάποιος επιθυμεί να φτιάξει το προσωπικό του γραφείο στο σπίτι, ενδεχομένως να είχε αξία να κινηθεί προς ένα γραφείο-σεκρετέρ, τύπου Λουί Κένζ, που είναι πιο φίνο, καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και θα δώσει μια πιο σοφιστικέ εικόνα στο χώρο.

βιβλιοθήκη, γραφείο, κλασικό

Τα κλασικά έπιπλα είναι εγγύηση από πλευράς στυλ αλλά και ποιότητας. Το ξύλο δίνει μια μοναδική αίσθηση, όποιο χώρο και αν επενδύσει, κάνοντάς τον να δείχνει ζεστός, κομψός, επιβλητικός και ιδιαίτερα προσεγμένος. Χαρίστε στο γραφείο σας την αξία του κλασικού και σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved