Ξύλο + Μέταλλο + Γρανίτης = παρκέ

ξυλινο δαπεδο με σχεδια

Το ξύλο είναι ένα αναμφίβολα, ένα από τα πιο ευέλικτα και πλεονεκτικά υλικά, με άπειρες εφαρμογές στον εσωτερικό χώρο.

Το ξύλο δεν θα γίνει ποτέ βαρετό, όχι μόνο επειδή είναι ένα φυσικό, ζεστό και όμορφο υλικό, αλλά κυρίως γιατί θα υπάρχουν πάντα δημιουργικοί σχεδιαστές οι οποίοι θα το αγαπούν και θα εμπνέονται από αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάνω σε αυτήν τη λογική, η Ιταλική εταιρεία Parchettificio Toscano, παρουσίασε τη νέα σειρά χειροποίητων παρκέτων San Miniato-Opus Lignea, αξιοποιώντας αφενός την εμπειρία της πάνω στην κατασκευή ξύλινων δαπέδων και αφετέρου φιλοδοξώντας να κερδίσει ένα κοινό που αναζητεί συνεχώς την πρωτοτυπία και την αισθητική «πολυπλοκότητα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα παρκέτα μπορούν να συνδυάσουν το ξύλο (δρυς, ελιά, teak, κλπ) με μια ποικιλία υλικών (γρανίτη, μάρμαρο, μέταλλο, κλπ), δημιουργώντας μια πληθώρα γεωμετρικών σχηματισμών. Η εταιρεία, εγγυάται για την ποιότητά τους και δηλώνει, ότι η φιλοσοφία των συγκεκριμένων προϊόντων ξεφεύγει από την φιλοσοφία και την αισθητική της βιομηχανικής παραγωγής, επιθυμώντας να ταυτιστεί με την ποιότητα και την αισθητική του χειροποίητου, του μοναδικού και του «κατά παραγγελία» προϊόντος.

Έτσι, παρομοιάζει την διαδικασία παραγωγής με το ατελιέ υψηλής ραπτικής, όπου ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και να κατευθύνει το σχεδιαστή στα προτιμώμενα υλικά, στο επιθυμητό ύφος και στο τελικό σχέδιο. Τα παρκέτα San Miniato-Opus Lignea, κατασκευάζονται από τα χέρια έμπειρων τεχνιτών, οι οποίοι μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε σχέδιο.

 

http://www.sanminiatoopuslignea.it/

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved