Μοντέρνα διπλά σεντόνια και μαξιλαροθήκες: Όλες οι νέες τάσεις στον ύπνο!

Τα μοντέρνα διπλά σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες ύπνου αποτελούν από τα λευκά είδη που θα λατρέψεις. Δώσε νέο αέρα στο υπνοδωμάτιο με τα μοναδικά σχέδια τους!

Ο ύπνος είναι η πιο προσωπική μας στιγμή. Αυτό που θέλει κάθε άνθρωπος είναι άνεση, χαλάρωση και το ιδανικό περιβάλλον που θα το προσφέρει την κατάλληλη αίσθηση για έναν βαθύ και απολαυστικό ύπνο.

Πέρα από την διαμόρφωση του υπνοδωματίου, μεγάλο ρόλο παίζουν και τα λευκά είδη τα οποία προσφέρουν αυτή την αίσθηση θαλπωρής που μας επιτρέπει την απόλυτη χαλάρωση. 

Έλα να δούμε ποιες είναι οι νέες τάσεις στα λευκά είδη ύπνου:

Μοντέρνα διπλά σεντόνια

Εδώ έχουμε όλες τις νέες τάσεις. Χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Μπορείς να βρεις σεντόνια σε διάφορα μεγέθη όπως ημίδιπλα, διπλά αλλά και υπέρδιπλα με λάστιχο ή χωρίς. Τα γεωμετρικά σχέδια σε μεγάλα μοτίβο, το φλοράλ και φυσικά η μονοχρωμία είναι από τα πιο αγαπημένα σχέδια για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο. Τόλμησε να επιλέξεις ένα μοντέρνο σχέδιο σεντονιών, ακόμα και σε ένα κλασσικό σπίτι και δες την μεγάλη αλλαγή. Η ποιότητα τους είναι πάντα άριστη και έρχονται από κορυφαία brands όπως αυτά τα σεντόνια της Beauty Home.

Μαξιλαροθήκες ύπνου

Τις περισσότερες φορές οι μαξιλαροθήκες έρχονται σετ με τα σεντόνια, από το ίδιο ύφασμα και στα ίδια μοτίβα ώστε να δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Φυσικά όμως αυτό δεν αποκλείει στο να επιλέξει κάποιος και ένα διαφορετικό σχέδιο. Μία σύγχρονη τάση αποτελεί η μαξιλαροθήκη που τραβάει το μάτι, ενώ τα σεντόνια αποτελούν τον καμβά της.

Παιδικά σεντόνια

Εδώ η πρωτοτυπία συναντά την παιδική αθωότητα και τάση για εξερεύνηση. Τα παιδικά σεντόνια και γενικά όλα τα λευκά είδη για το παιδικό δωμάτιο, είναι φτιαγμένα με μοναδικά σχέδια από ζωάκια, ήρωες της Disney και πολλές άλλες αγαπημένες φιγούρες που προσφέρουν στο παιδί το αίσθημα ασφάλειας και χαράς κάθε φορά που τα βλέπει. Διάλεξε παιδικά σεντόνια με τον ήρωα που αγαπά και δες το αγγελούδι σου να ονειρεύεται!

Ανακάλυψε μοναδικές ευκαιρίες, υψηλής ποιότητας. 

Τα κορυφαία λευκά είδη στην Ελλάδα με διανομή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη την επικράτεια, τα βρίσκεις σε ένα και μόνο ηλεκτρονικό κατάστημα το uniquelinen.gr. Μπες και ανακάλυψε την τεράστια ποικιλία σε μοντέρνα και κλασσικά σεντόνια, χαλιά, είδη σαλονιού και πετσέτες, όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved