Σαλόνια: Πώς να φτιάξεις το δικό σου;

Σαλόνια: 3+1 Έπιπλα για να διαμορφώσεις ιδανικά τον χώρο σου

Τα διάφορα έπιπλα για τα σαλόνια είναι ο τρόπος να δημιουργείς μοναδικές συνθέσεις με προσωπικό style. Γνώρισε όλα όσα θα χρειαστείς και τις νέες τάσεις.

Είτε μετακόμισες σε νέο σπίτι, είτε επιλέγεις να κάνεις μία ανακαίνιση, υπάρχουν οικονομικά έπιπλα για κάθε σαλόνι, τον χώρο που συμβαίνουν οι πιο χαλαρές αλλά και κοινωνικές δραστηριότητες σε ένα σπίτι.

Μπορείς να κινηθείς από τον μαξιμαλισμό μέχρι και τον μινιμαλισμό με ελάχιστα χρήματα και να βρεις αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι.

Έλα να δούμε πως θα επιλέξεις τα βασικά έπιπλα σαλονιού

Καναπέδες

Τα σαλόνια δεν υπάρχουν χωρίς καναπέδες. Είναι ίσως το έπιπλο που έχει συνδεθεί περισσότερο με το ίδιο το σπίτι και προσφέρει άνεση, χαλάρωση και πολύ όμορφη αισθητική. Θα βρεις καναπέδες διθέσιους, γωνιακούς, υφασμάτινους ή δερμάτινους από τα κορυφαίας ποιότητας υλικά. Το μυστικό είναι να ενταχτεί στον χώρο με έναν φυσικό τρόπο και να ξεχωρίζει από το χρώμα του.

Πολυθρόνες

Πάνε πακέτο με τους καναπέδες. Είναι άνετες και αναδεικνύουν μία μοναδική αισθητική, ζηλευτή σε όλους. Φρόντισε οι πολυθρόνες που θα πάρεις να είναι μοντέρνες καθώς μπορούν να σταθούν και εντελώς μόνες τους στον χώρο. Θα βρεις διάφορα χρώματα και υλικά. Η λεπτομέρεια που θα καθορίσει  πόσο μοντέρνα είναι βρίσκεται  στα πόδια, όπου αρκετές ξεφεύγουν από την κλασσική δομή. 

Τραπέζια σαλονιού

Για να ολοκληρωθεί το σαλόνι, χρειάζεσαι το κατάλληλο τραπεζάκι σαλονιού. Πρόκειται για βοηθητικούς χώρους, όπου μπορείς να απολαύσεις ένα γρήγορο snack, να παίξεις επιτραπέζια, να αφήσεις διάφορα πράγματα και φυσικά να το διακοσμήσεις με ένα πολύ όμορφο τασάκι ή μικρά γλυπτά. Το επιλέγεις πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να δένει με καναπέ και πολυθρόνες και να κάνει χρωματική αντίθεση. Μπορείς να βρεις ξύλινα, μεταλλικά ή τραπεζάκια με άλλες επιφάνειες.

Σύνθετα σαλονιού

Τα σύνθετα είναι ειδικές εγκαταστάσεις που τις διαμορφώνεις εσύ με βάση τις ανάγκες σου. Πρόκειται για έπιπλο τηλεόρασης, ράφια και πολλά άλλα τα οποία μπορούν να γίνουν μικρές βιβλιοθήκες, να φιλοξενήσουν ένα πικ απ, να έχουν ηχεία ή να περιέχουν αντικείμενα όπως ποτήρια και ποτά για τους καλεσμένους σου. Είναι από τα απαραίτητα έπιπλα για τα σύγχρονα σαλόνια.

Μοντέρνο design και οικονομικές τιμές!

Στην Pro Home στη Θεσσαλονίκη, την κορυφαία επιχείρηση επίπλων, θα βρεις μοντέρνα & κλασικά σχέδια, υψηλής ποιότητας υλικά και φυσικά τις πιο συμφέρουσες προσφορές. 

Μπορείς να δεις την έκθεση ή ακόμα και να περιηγηθείς στην ιστοσελίδα και να βρεις όλα τα έπιπλα σπιτιού που θες και να τα παραλάβεις στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να είσαι. Φτιάξε τώρα το σπίτι των ονείρων σου!

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved