Η sexy & άνετη τάση του καλοκαιριού: Ολόσωμες φόρμες & ολόσωμα σορτς

Οι ολόσωμες φόρμες και τα ολόσωμα σορτς είναι η sexy τάση του φετινού καλοκαιριού για να είσαι κομψή χωρίς κόπο. Δες μερικά tips για να επιλέξεις τα κατάλληλα.

Κάθε γυναίκα θέλει ένα outfit που σαγηνεύει, είναι πρακτικό, κεντρίζει τα βλέμματα και δεν θέλει ώρες για να ολοκληρωθεί. Πόσες φορές κοίταζες τη ντουλάπα σου και σκεφτόσουν πιθανούς συνδυασμούς;

Αυτό το χάσιμο χρόνου δεν μπορείς να το έχεις πάντα, καθώς οι υποχρεώσεις πιέζουν και πρέπει να βρεις έναν τρόπο να είσαι chic στη στιγμή. Πάνω σε αυτή την ανάγκη απαντούν οι ολόσωμες φόρμες και τα ολόσωμα σορτς τα οποία θα λατρέψεις. 

Δες τα κορυφαία tips για την επιλογή τους:

Μήκος παντελονιού

olive green jumpsuit

Οι ολόσωμες φόρμες διαφέρουν με τα ολόσωμα σορτς σε ένα σημείο βασικό σημείο, το μήκος που είναι καλυμμένα τα πόδια. Στις ολόσωμες φόρμες το παντελόνι φτάνει πολλές φορές μέχρι τον αστράγαλο ή λίγο πιο πάνω. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για πιο βραδινές ώρες που η θερμοκρασία μπορεί να είναι πιο χαμηλή, ειδικά σε έναν νησί που το αεράκι έχει την τιμητική του. 

Γραμμές

short jumpsuit beige

Και στα ολόσωμα σορτς και στις ολόσωμες φόρμες θα βρεις διάφορες γραμμές. Μπορείς να επιλέξεις κάποια για το γραφείο και την καθημερινότητα, τα οποία είναι με όμορφα σχέδια και πιο αέρινα, ενώ για τις νυχτερινές εξόδους να κινηθείς αποκλειστικά σε πιο κολλητές φόρμες

Υπάρχουν γραμμές οι οποίες ακολουθούν το σώμα της γυναίκας και αναδεικνύουν τις καμπύλες της και είναι το ιδανικό ρούχο για να δείχνεις πιο sexy από ποτέ.

Τμήματα

floral short jumpsuit

Τα ολόσωμα ρούχα έχουν τη φιλοσοφία πως είναι ενοποιημένα. Παρ’ όλα αυτά θα δεις πως πολλά έχουν διαφορετικά τμήματα σε χρώμα ή σχέδιο, όμως παραμένουν συνδεδεμένα μεταξύ τους. Έτσι μπορείς είτε να κινηθείς σε μία ενοποιημένη μονοχρωμία ή να διαλέξεις μία ολόσωμη φόρμα ή ένα ολόσωμο σορτς που μοιάζει πως είναι παντελόνι και top.

Αναρωτιέσαι που θα βρεις όλα τα παραπάνω; Μπες στο κορυφαίο e-shop MindMatter & ετοίμασε βαλίτσες!

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved