Πλαστική στήθους: Το δικαίωμα της κάθε γυναίκας στο τέλειο σώμα

Η πλαστική στήθους είναι ο τρόπος να έχεις το ιδανικό μέγεθος που πάντα ήθελες. Η διαδικασία μπορεί να περιλαμβάνει αυξητική, μείωση ή ανόρθωση. Γνώρισε τη.

Κάθε γυναίκα λατρεύει το όμορφο, καλλίγραμμο και στητό στήθος. Αυτό όμως δεν είναι πάντα εφικτό, καθώς το μέγεθος και η σφριγηλότατα του στήθους καθορίζεται καθαρά από βιολογικούς παράγοντες και το χρόνο.
Πάνω σε αυτά, έρχεται ν’ απαντήσει η πλαστική στήθους, μία σειρά από τεχνικές οι οποίες εξασφαλίζουν στην γυναίκα πως θα έχει το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσε.
Αυξητική στήθους
Η πιο δημοφιλής από τις επεμβάσεις των μαστών είναι η προσθετική στήθους. Ειδικά εμφυτεύματα σιλικόνης τοποθετούνται εντός του στήθους, με αποτέλεσμα ν’ αυξάνουν και να γεμίζουν το στήθος, προσφέροντας την ιδανική αρμονία. Η γυναίκα δεν έχει μονάχα το μέγεθος που ήθελε, αλλά αυξημένη αυτοπεποίθηση και νιώθει πιο ελκυστική από ποτέ.
Αρκετές γυναίκες όμως προβληματίζονται ποια είναι τα κριτήρια με τα οποία θα πρέπει να γίνει η επιλογή του επιθυμητού μεγέθους.
Ο πλαστικός χειρουργός είναι ο ειδικός ο οποίος θα προτείνει το κατάλληλο μέγεθος εμφυτευμάτων με βάση:

  • Την ανατομική χωρητικότητα του μαστού
  • Τον σωματότυπο της
  • Την αποφυγή των μεγάλων τομών
  • Το προσυμφωνημένο αποτέλεσμα

Η κατάλληλη επιλογή πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα ένα όμορφο, στητό και γεμάτο στήθος, το οποίο όμως μοιάζει φυσικό, χωρίς υπερβολές.
Η αυξητική στήθους γίνεται στις γυναίκες άνω των 18 ετών. Οι τιμές των εμφυτευμάτων δεν καθορίζονται από το μέγεθος μόνο, αλλά την ποιότητα και την αντοχή τους.
Μείωση στήθος
Η μείωση στήθους είναι μία επεμβατική μέθοδος η οποία στοχεύει στην αφαίρεση ιστών ή παλαιότερων εμφυτευμάτων σιλικόνης.
Κάποιες γυναίκες δεν νιώθουν άνετα με το μεγάλο μέγεθος του στήθους τους, καθώς επηρεάζει την καθημερινότητα τους και παρουσιάζει κρέμασμα. Η πλαστική στήθους στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτή που επιφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα.
Είναι μία επέμβαση που την επιλέγουν οι γυναίκες που:

  • Έχουν πολύ μεγάλο και βαρύ στήθος
  • Νιώθουν πόνο από τους σφιχτούς στηθόδεσμους
  • Θέλουν μεγαλύτερη λειτουργικότητα στην καθημερινότητα
  • Είναι αθλήτριες

Η επιτυχημένη μείωση στήθους εγγυάται πως η γυναίκα θα έχει ένα στήθος, το οποίο δεν θα την επηρεάζει και θα νιώθει αυτοπεποίθηση και περήφανη για το σώμα της. Επιπλέον είναι κατάλληλη επέμβαση για την αφαίρεση παλαιότερων εμφυτευμάτων που προέκυψαν από μία αυξητική στήθους.
Ανόρθωση στήθους
Είναι μία μαστοπλαστική που στοχεύει στο να προσφέρει στη γυναίκα ένα στήθος που θυμίζει αρκετά αυτό που είχε στο τέλος της εφηβείας της.
Η ανόρθωση στήθους αποτελεί πολλές φορές συμπληρωματική τεχνική της αύξησης στήθους. Πρέπει να γνωρίζεις όμως πως και αρκετές γυναίκες που είναι ήδη ικανοποιημένες από το μέγεθος την επιλέγουν.
Απευθύνεται σε όσες νέες έχουν ήδη ένα κρεμασμένο στήθος ή γυναίκες που είδαν μία έντονη πρώτη κατά το πέρασμα του χρόνου.
Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης στήθους δεν είναι μονάχα η διόρθωση του κρεμάσματος, αλλά και η λύση για την αίσθηση αδειάσματος.
Εάν επιθυμείς και εσύ να διεκδικήσεις το σώμα που πάντα ήθελες και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου επισκέψου το drboukouvalas.gr, το προσωπικό siteτου κορυφαίου Έλληνα πλαστικού χειρουργού Ζήση Μπουκουβάλα.
Ενημερώσου για τον χρόνο, τη διαδικασία και το κόστος όλων των παραπάνω τεχνικών πλαστικής στήθους. 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved