Τα ρολόγια χειρός είναι αδιαπραγμάτευτα

Τίποτε δεν είναι περισσότερο γοητευτικό από ένα ρολόι χειρός! Δεν φοριέται αποκλειστικά για να δείχνει την ώρα, αλλά και ως σύμβολο προσωπικού στυλ, ως ενθύμιο κάποιου γεγονότος, ως σημαντικό δώρο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Τα ρολόγια χειρός θα βρίσκονται πάντοτε στην κορυφή των επιλογών. 

Η επιλογή για την αγορά ενός ρολογιού δεν μπορεί να βασιστεί σε τυχαία απόφαση. Πρέπει να γίνει μετά από προσεκτική σκέψη και να αξιολογηθούν παράγοντες που περιλαμβάνουν την αξιοπιστία, την ποιότητα κατασκευής, την ακρίβεια, την εργονομία, το στυλ, τη φήμη της μάρκας, τη διαθεσιμότητα και την τιμή του. Αρχικά θα πρέπει να έχετε σκεφθεί το είδος του ρολογιού που θέλετε να έχετε στον καρπό σας, το οποίο διαμορφώνεται με την επιλογή διαφόρων παραμέτρων. Πρέπει να αποφασίσετε για αναλογικό ή ψηφιακό, για κλασικό ή σπορ, να σκεφθείτε τον τύπο δεσίματος, μπρασελέ ή λουρί και το εύρος τιμής που θέλετε να κινηθείτε. Επιπρόσθετα, σκεφθείτε ποιες από τις ενδείξεις της οθόνης του σας είναι χρήσιμες έως απαραίτητες, π.χ ημερομηνία. Το design του ρολογιού που αφορά στο μέγεθος, το σχήμα και το υλικό του θα τα επιλέξετε από την ποικιλία ρολογιών που διαθέτει η κάθε εταιρεία.

ρολόι χειρός

Αν ψάχνετε για ένα ρολόι που συνδυάζει αρμονικά κορυφαία τεχνολογία, υψηλή αισθητική και εκπληκτική ανθεκτικότητα μπορείτε να το διαλέξετε από τις εντυπωσιακές σειρές της ιαπωνικής εταιρείας Casio, που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα εμβληματικά και αξιόπιστα ρολόγια της και μια από τις πρώτες μάρκες που ανέπτυξαν  τα ρολόγια Quartz, τόσο ψηφιακά όσο και αναλογικά. Τα καινοτόμα ρολόγια Casio ικανοποιούν κάθε γούστο και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίπτωση. Εντυπωσιάζουν με την πληθώρα των ενδείξεων και πληροφοριών, όπως ένδειξη ημερομηνίας, 24ώρου, χρονογράφους, λειτουργίες πυξίδας, υψομέτρου, βαρομέτρου & θερμομέτρου, τα ζωηρά χρώματα, την αξεπέραστη κομψότητα.

Ρολόγια nixon

Μία άλλη εναλλακτική επιλογή αποτελεί η αμερικανική εταιρεία Nixon, μία από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο των ρολογιών. Η εταιρεία ιδιαίτερα επικεντρώνεται στο νεανικό κοινό με ρολόγια αναλογικά και ψηφιακά, ανδρικά και γυναικεία με πολυμορφία στο design, φινιρίσματα και υλικά που προσδίδουν στα ρολόγια Nixon μοναδικότητα και λειτουργική γοητεία.

Στην οθόνη τους διακρίναμε λειτουργίες, όπως πρόγνωση παλίρροιας, θερμοκρασία νερού-αέρα, καιρικές συνθήκες, χρονογράφους και ενδείξεις ημερομηνίας. Η ευρεία ποικιλία στα χρώματα της οθόνης, των δεικτών και στο δέσιμο (μπρασελέ/ λουρί) αντανακλά την κατανόηση της εταιρείας για την ανάγκη για ελευθερία επιλογής που έχουν οι λάτρεις των ρολογιών.

 

Σχετικά Άρθρα

  • Ρολόγια χειρός: επενδύοντας στο χρόνο Ρολόγια χειρός: επενδύοντας στο χρόνο

    Διαχρονικά τα ρολόγια αποτελούν μία αναγκαιότητα όχι μόνο για τη  χρηστική αξία τους, αλλά και ως σύμβολο του προσωπικού στυλ και status, ένα κόσμημα, το μοναδικό που είναι ταυτόχρονα και πρακτικό. Αποτελούν ίσως το μοναδικό αξεσουάρ που χρησιμοποιείται καθημερινά.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved