3+1 έπιπλα που θα ανανεώσουν τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα

Κάθε σπίτι έχει να πει την ιστορία του γύρω από τα έπιπλα με τα οποία απαρτίζεται ο χώρος και αυξάνουν τη λειτουργικότητά του. Η εταιρεία ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ σας προσφέρει πολλά μοντέρνα έπιπλα που μπορούν να χαρίσουν λειτουργικότητα και φινέτσα στο καθιστικό και στους χώρους υποδοχής. 

Ένας γωνιακός καναπές πάντα είναι top επιλογή

Ο γκρι γωνιακός καναπές είναι από τα έπιπλα που μπορούν να φέρουν στον χώρο σας διαχρονικότητα, ταιριάζοντας με κάθε στυλ διακόσμησης. Βρίσκεται σε συγκεκριμένες διαστάσεις που βολεύουν τόσο ένα μικρό όσο και ένα μεγάλο καθιστικό και μπορεί να παραχθεί στις αποχρώσεις και στις διαστάσεις που χρειάζεστε. 

Έπιπλο εισόδου σε ρετρό γραμμή

 

Αξιοποιήστε την υποδοχή του σπιτιού σας με ένα έπιπλο εισόδου που προσφέρει αποθηκευτικούς χώρους και μεγάλη άνεση. Η είσοδος του σπιτιού σας αποκτάει ενδιαφέρον μέσα από ένα επίτοιχο έπιπλο που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. 

Πρόκειται για μία ρετρό κατασκευή, που παράγεται στις διαστάσεις και τις αποχρώσεις της επιλογής σας, διαμορφώνοντας μία υπέροχη γωνιά στο καθιστικό σας. Η κονσόλα - ντουλάπα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. 

Minimal σύνθετο για το σαλόνι

Σε όμορφη και μοντέρνα γραμμή, το σύνθετο σαλονιού Andreana για την τηλεόραση μπορεί να καλύψει μία ολόκληρη μεριά του καθιστικού σας, καλύπτοντας τις ανάγκες σας. Με πολλά ράφια και αποθηκευτικά μέρη σίγουρα είναι από τα έπιπλα που θα καλύψουν τις ανάγκες του μοντέρνου χώρου σας.

Ένα coffee table από τα λίγα

 

Το τραπεζάκι σαλονιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά έπιπλα του κεντρικού χώρου του σπιτιού σας. Από τα πιο πρακτικά έπιπλα και τα πιο βολικά, σας επιτρέπει να έχετε μπροστά σας όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεστε όταν βλέπετε τηλεόραση ή όταν κάνετε διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι. 

Μπείτε στην εταιρεία ΚΑΪΜΑΣΙΔΗΣ από εδώ με τα καλύτερα έπιπλα στην Θεσσαλονίκη. 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved