Bross: το νέο τραπέζι τραπεζαρίας Amalong από τον Giulio Iacchetti

Σύνθημα του η ευελιξία, το αποτέλεσμα της καλύτερης ιταλικής παράδοσης στη δεξιοτεχνία. Με το Amalong, ο Giulio Iacchetti σημείωσε το δεύτερο επεισόδιο της συνεργασίας του με την Bross, αλλάζοντας ριζικά τα συστατικά της συνταγής: αν το Ademar προτείνει μια συλλογή σημαντικών τραπεζιών μεγάλων διαστάσεων, σχεδόν μνημειακών με το ελλειπτικό ή στρογγυλό σχήμα τους, το Amalong θέλει αντί να είναι ένα εκλεκτικό αντικείμενο, να επικεντρώνεται στις διαφορετικές χρηστικές ανάγκες.

Η συλλογή δημιουργήθηκε έχοντας υπόψη τα επεκτεινόμενα τραπέζια με χαρακτηριστικό προφίλ, το οποίο μπορεί να επιλύσει με κομψότητα και ένα “δίκαιο μερίδιο” στις νέες τάσεις της μόδας την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση του μεταβαλλόμενου μεγέθους. Και είναι από αυτή την δυνατότητα μετασχηματισμού που προέρχεται το όνομα “Amalong”, Λομβαρδικής προέλευσης. Επιλέχθηκε ειδικά για τη σύνδεση μεταξύ του "long", δηλ. μακρύ, καθώς το μήκος είναι το χαρακτηριστικό του, και του "she loves", δηλ. αγαπά, επειδή το πόδι του τραπεζιού αφήνει ως αποτύπωμα ένα περίεργο σχήμα καρδιάς.

AMALONG table03, επεκτεινόμενο τραπέζι τραπεζαρίας

Η ξύλινη δομή του προϊόντος περιλαμβάνει ένα ελαφρύ πλαίσιο που κρύβει τις δύο επεκτάσεις: έτσι η δυνατότητα αυξομείωσης του μεγέθους δεν είναι αντιληπτή και το Amalong καταδεικνύει έναν άψογο σχεδιασμό, σύγχρονο και αεροδυναμικό. Η ομοιόμορφη αισθητική του – που τονίζεται από κοπή όλων των οριζόντιων και κάθετων στοιχείων στις 45 ° που αποπνέουν ένα τέλειο συνδυασμό- διατηρείται ακόμα και όταν το τραπέζι είναι ανοιχτό, με τη διπλάσια χωρητικότητα ατόμων.

AMALONG table06, κομψό τραπέζι τραπεζαρίας, μεγάλο τραπέζι τραπεζαρίας

Οι επεκτάσεις μπορούν να αφαιρεθούν από τις δύο μικρές πλευρές του τραπεζιού: η ξύλινη δομή που τις περιέχει ανοίγει σαν βιβλίο και γίνεται η φυσική συνέχεια των μακρών πλευρών. Χάρη στη χρήση των δύο βαθιών φαλτσιγωνιών στο στερεό ξύλο, οι επεκτάσεις μπορούν να ενσωματωθούν στη δομή εξασφαλίζοντας την απαραίτητη σταθερότητα, χωρίς να προκαλούν οποιοδήποτε διάσπαση στην επιφάνεια του τραπεζιού.

Η επιτήδευση της συλλογής Ademar, με τα τελειώματα από πολύτιμα στοιχεία ξύλου και μάρμαρου, αφήνει χώρο για το Amalong, ένα προϊόν με πιο ζωντανούς και νέους τόνους, ικανό να ερμηνεύσει το σύγχρονο τρόπο ζωής και τη ζήτηση για πιο δυναμικές λύσεις.

AMALONG table05, τραπέζι τραπεζαρίας για πολλά άτομα, μίνιμαλ στυλ τραπέζι τραπεζαρίας

Παράλληλα με τον Giulio Iacchetti που άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τα οπτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, δίνοντας μια νέα ερμηνεία στο τραπέζι, η Bross επιβεβαιώνει την προσοχή και την έρευνα της στην επεξεργασία του ξύλου, με λύσεις που στόχο έχουν να τονίσουν την πολύτιμη υφή των υλικών, με την υποστήριξη εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων.

Διαστάσεις: 220x100 cm, με δύο προεκτάσεις 83 cm, 180 x 85 cm, με δύο προεκτάσεις 70 cm.

www.cavalleri.com - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved