Δώρα για κατοικίδια απο γνωστούς σχεδιαστές ή επώνυμα brands.

Τα κατοικίδια ζώα δίνουν ζωντάνια σε ένα σπίτι και αρκετοί λένε ότι φέρνουν τύχη στους ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, τα ζωάκια έχουν τις δικές τους ανάγκες. Οι σκύλοι και οι γάτες χρειάζονται αρκετά αντικείμενα για να είναι χαρούμενα, όπως μπώλ για νερό και φαγητό, ένα άνετο στρωματάκι ύπνου ή ακόμη και ειδικά παιχνίδια για τρέξιμο και μασούλημα.

Δείτε μερικές προτάσεις δώρων για κατοικίδια που φέρουν την υπογραφή γνωστών οίκων design. Ασφαλώς, ένα τέτοιο δώρο μπορείτε να το προσφέρετε και σε ένα φίλο σας που έχει σκύλο ή γάτα. Έτσι δείχνεται ότι αγαπάτε και σκέφτεστε όχι μόνο το φίλο σας αλλά και το ζωάκι του.

Τα δώρα για σκύλους ή τα δώρα για γάτες δεν είναι απαραίτητα ακριβά. Μπορείτε ακόμη και με λίγα ευρώ να αγοράσετε κάτι όμορφο και χρήσιμο.

Επώνυμα δώρα για κατοικίδια / δώρα για σκύλους / δώρα για γάτες

 

Σπίτι για γάτες LURVIG από την ΙΚΕΑ.

Η ΙΚΕΑ αντιπροσωπεύει ασφαλώς το σκανδιναβικό design. Αυτό το μικρό σπίτι για γάτες χαρακτηρίζεται από την απλή αισθητική αλλά και από την πρακτικότητα. Οι γάτες θα λατρέψουν τις τρύπες του σπιτιού (οι οποίες συνδέονται με τούνελ) καθώς και το σκαρφάλωμα, ειδικά αν τοποθετήσετε το αντικείμενο ψηλά σε κάποια βιβλιοθήκη. Το σπίτι για γάτες LURVIG διπλώνεται εύκολα ώστε να το παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε.

Που το βρήκαμε; στο Online κατάστημα της IKEA.

σπίτι γάτας, σπίτι γάτας ικεα

Δοχείο Φαγητού Γάτας 2 Θέσεων από την εταιρεία Alessi

Το Δοχείο Φαγητού Γάτας 2 Θέσεων Tigrito AMMI09 RO σχεδιάστηκε από την Ιταλίδα σχεδιάστρια Miriam Mirri, για την εταιρεία Alessi. Το εσωτερικό είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να καθαρίζεται εύκολα.

Που το βρήκαμε: στο Online κατάστημα mydesigndrops.

δώρο για κατοικίδια, δώρο για σκύλους, δώρο για γάτες, μπολ φαγητού σκύλου, Alessi

Χαλάκι για ξύσιμο και ακόνισμα νυχιών από την ΙΚΕΑ

Σχεδιαστής: Inma Bermudez

Το συγκεκριμένο χαλάκι μπορεί να τοποθετηθεί γύρω από τα πόδι ενός τραπεζιού προσφέροντας μια επιφάνεια για να ξύνουν οι γάτες τα νύχια τους. Το χαλάκι προστατεύει το έπιπλο και προσφέρει τη δυνατότητα στη γάτα να τεντωθεί και να ακονίσει τα νύχια της.

Που το βρήκαμε: στο Online κατάστημα της IKEA.

χαλάκι για ξύσιμο γάτας,

Μαλακό παιχνίδι για κατοικίδια Percy Pig™ από σκοινί

Ολοι οι ιδιοκτήτες σκύλων γνωρίζουν πολύ καλά πόσο χαίρεται το κατοικίδιό τους όταν έχει κάτι δικό τους να μασουλάει. Για να μην δαγκώνει λοιπόν, τις παντόφλες ή άλλα αντικείμενα δώστε του ένα μαλακό παιχνίδι για ατέλειωτες ώρες χαράς.

Που το βρήκαμε: στο Online κατάστημα Marks & Spencer.

Pet gift soft

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved