Εξωτερικός χώρος: καινοτόμα έπιπλα

Πρωτοτυπία και υψηλό design στα έπιπλα για τον εξωτερικό χώρο.

Flux Chair

http://www.fluxchairs.com/

Αντλώντας έμπνευση από την τέχνη από διπλωμένο χαρτί, το δίδυμο των Ολλανδών βιομηχανικών σχεδιαστών Douwe Jacobs και Tom Schouten της εταιρίας Flux Furniture παρουσίασε την πρωτότυπη καρέκλα Flux, μια πρωτοποριακή ιδέα ευέλικτης πτυσσόμενης καρέκλας, που συνδυάζει τη φορητότητα, την εργονομία, το μικρό βάρος και το design.

Επί πλέον μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί ο μικρός απαιτούμενος χώρος αποθήκευσης, αφού όταν διπλώνει γίνεται εντελώς επίπεδη σαν φάκελος και μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο για αποθήκευση, αποτελώντας διακοσμητική πινελιά στο χώρο.

Διατίθεται σε 8 χρώματα. Συνοδεύεται από τα μαξιλάρια flux σε 4 χρώματα και από το εξαιρετικά εύχρηστο σύστημα αποθήκευσης.

Διαστάσεις: 77x 85x1.5 εκ. (σαν φάκελος)

64x 62x 85 εκ. (σαν κάθισμα)

Βάρος: 4,3 χλγρ.

MOMA

http://www.vondom.com/html/index5.php?idioma=en

Η συλλογή ΜΟΜΑ του σχεδιαστή Javier Mariscal για την ισπανική εταιρία Vondom ορίζει τη νέα τυπολογία επίπλων εξωτερικών χώρων: ενσωματώνει γλάστρα για φυτά στο τραπεζάκι, μια πρωτότυπη και χρηστική ιδέα.

Συγχρόνως η συλλογή προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του ύψους των επίπλων: χαμηλά για χαλαρές συναντήσεις, μέτριου ύψους και υψηλά που συνδυάζονται με σκαμπό για την ευχάριστη απόλαυση ενός ποτού.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης φυτών με αυτοποτιζόμενο σύστημα και οικονομικών λαμπτήρων ή LED για ακόμη εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα.

Είναι κατασκευασμένα από ρητίνη πολυαιθυλενίου, που δίνει στη συλλογή οικολογικό στίγμα.

SOS stool

http://www.joshowen.com/furniture/sos-stool.php

Ευρηματικό design από τον Josh Owen για το σκαμπό SOS, που δε λειτουργεί μόνο σαν σκαμπό, αλλά και σαν δίσκος σερβιρίσματος και τραπεζάκι. Οι δύο λαβές του μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν θήκες για τον καφέ ή το αναψυκτικό, αλλά και σαν χερούλια ή κρεμαστάρια. Αν γυρίσετε ανάποδα το σκαμπό SOS, έχετε ένα ιδιαίτερο βάζο ή δοχείο.

Περιλαμβάνεται στις μόνιμες συλλογές design του Κέντρου Πομπιντού στο Παρίσι, στο Μουσείο τεχνών στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και στο μουσείο Καλών Τεχνών στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο πολυαιθυλένιο, σε 7 χρώματα.

Διαστάσεις: διάμετρος 35εκ., πλάτος 56εκ., ύψος 44εκ.

Ευχαριστούμε τους δημιουργούς για την ευγενική παραχώρηση άδειας χρήσης φωτό για την αρτιότερη υποστήριξη του άρθρου.

Σχετικά Άρθρα

 • Οργανώστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας Οργανώστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας

  Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε οτιδήποτε υπέροχο προσφέρει-ζεστό καιρό, μεγαλύτερες μέρες και μαγικές νύχτες- για να περνάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αν αποφασίσετε να προβείτε σε ανακαίνιση σπιτιού, τότε μπορείτε ταυτόχρονα να διαμορφώσετε τον υπαίθριο χώρο του σπιτιού σας, αυλή ή κήπο, και να απολαύσετε την υπέροχη αυτή εποχή! Παραθέτουμε παρακάτω μερικές ιδέες για να οργανώσετε τον υπαίθριο χώρο του σπιτιού σας.

 • Πουφ και άλλα αντικείμενα εμπνευσμένα από τη φύση Πουφ και άλλα αντικείμενα εμπνευσμένα από τη φύση

  Η Stephanie Marin είναι σχεδιάστρια, γεννημένη στη Μασσαλία και εργάζεται στη Νίκαια της Γαλλίας. Τα αντικείμενα που σχεδιάζει είναι μοναδικής ομορφιάς και χρηστικότητας με αναφορές στον οικολογικό τρόπο ζωής και στην αγάπη για το περιβάλλον. Οι μαλακές φόρμες και οι απλές γραμμές συνδυάζονται για να δώσουν αντικείμενα τέχνης και για να διαμορφώσουν τον εσωτερικό χώρο σε ένα μοναδικό, φανταστικό περιβάλλον.

 • Κατάλογος Minotti-έπιπλα εξωτερικού χώρου Κατάλογος Minotti-έπιπλα εξωτερικού χώρου

  Η συλλογή επίπλων εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου από τη Minotti.
  Δείτε τη συλλογή lifescape collection online

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved