Ενυδρείο Infinity: αέναη κίνηση ζωής σε μια γυάλα

Το επαναλαμβανόμενο σύμβολο του απείρου στο Ενυδρείο Infinity δημιουργεί μια παραστατική μεταφορά για τη ζωή στη γυάλα. Αποτελεί κομμάτι από τη συλλογή αντικειμένων Forever, είναι κατασκευασμένο χειροποίητα από κρύσταλλο, και κατά την άποψη των δημιουργών του περιορίζει την απέραντη έννοια του χρόνου και του χώρου.

Ερωτήματα που απασχολούν τους δημιουργούς

  • Πόσο διαρκεί η αιωνιότητα;
  • Πώς μπορεί κάποιος να μπορεί να προσδιοριστεί ποσοτικά το απροσδιόριστο;
  • Ποια είναι η διάρκεια μιας μέρας σε σύγκριση με τον ατελείωτο χώρο και χρόνο;

Οι BCXSY παρουσιάζουν τη συλλογή FOREVER (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) - Μια συλλογή από μοναδικά μεμονωμένα υλικά και εμπλουτισμένα προϊόντα, συλλογή που διερευνά το πώς η λειτουργία, η αισθητική και τα συναισθήματα του σχεδιασμού μπορούν να βοηθήσουν να καθοριστεί το ακαθόριστο.

Σε μια εποχή της μαζικής παραγωγής και ταχύτητας, οι BCXSY επιβραδύνουν τους ρυθμούς και ρίχνουν μια πιο προσεκτική ματιά στο τι σημαίνει κάτι να διαρκεί για πάντα!

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς

Η BCXSY συνεταιρισμός των σχεδιαστών Boaz Cohen και Sayaka Yamamoto. Η BCXSY δημιουργεί και αναπτύσσει έννοιες, ταυτότητες, προϊόντα, γραφικά, εσωτερικούς χώρους και ατμόσφαιρες. Από τη συνεργασία των δύο σχεδιαστών τονίζεται η ομορφιά, η καθαρότητα, το πνεύμα, η συναισθηματική επίγνωση, η προσωπική εμπειρία και η προσωπική αλληλεπίδραση.

Ευχαριστούμε τους δημιουργούς για την παραχώρηση του ενημερωτικού υλικού.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved