Γιγαντιαίο γεωμετρικό πουφ από τους Michela και Paolo Baldessari

Οι Baldessari e Baldessari έχουν εντυπωσιάσει με το design τους για μια ακόμη φορά με τη νέα έκδοση του πουφ SeiPerSei (SixTimesSix). Μετά το σχεδιασμό για το γιγαντιαίο μανταλάκι-ξύλινο παγκάκι, το νέο τους κομμάτι είναι ένας εξαγωνικός όγκος εγγεγραμμένος σε κύκλο διάμετρου 140 εκ. στην maxi έκδοση και 90 εκ. στη mini έκδοση.

Το μεγάλο πουφ SeiPerSei έχει σχεδιαστεί για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε ευέλικτες εκδοχές. Στην πραγματικότητα, η ευκινησία και η συνδεσιμότητα του κομματιού συνεισφέρουν στην αισθητική και την οργάνωση των χώρων.

Pouf SeiPerSei 2-foto

Το αποσπώμενο μεταλλικό τμήμα με κερωμένο φινίρισμα, το οποίο χαρακτηρίζει το ένα άκρο της άνω επιφάνειας του μεγάλου εξάγωνου, σχεδιάστηκε από τους Baldessari ως λειτουργική θήκη για μικροαντικείμενα και συσκευές τεχνολογίας (smart phones, tablets). Στην πραγματικότητα είναι ένα αφαιρούμενο εξάρτημα του πουφ το οποίο, όταν αφαιρείται δημιουργεί μια ελαφρώς χαμηλότερη καθιστική επιφάνεια. Το SeiPerSei μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί από παιδιά, για να κάθονται άνετα ή για την κλασική παιδική "αναρρίχηση".

Το SeiPerSei παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση επίπλων στην Milan Design Week 2013.

Pouf SeiPerSei 3a-foto
Pouf SeiPerSei indoor-foto
  • Φινιρίσματα: υφάσματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Χρώματα: μια μεγάλη σειρά από δείγματα χρωμάτων της εταιρείας
  • Μεγέθη : 140cm x h 30/42cm, 90cm x h 30/42cm

Πληροφορίες για το ξύλινο παγκάκι-γιγάντιο μανταλάκι στο άρθρο μας

Ξύλινο παγκάκι ή Γιγαντιαίο μανταλάκι

www.baldessariebaldessari.it/

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved