Η θήκη Cameron για iPhone 5 λιτή και αποτελεσματική

Το iPhone 5 από τα κορυφαία smart phones  της αγοράς προσφέρει σημαντικά οφέλη κατά τη χρήση του, όπως εύκολη λειτουργία, ευελιξία, διασκέδαση. Αποκτώντας ένα τέτοιο κινητό πρέπει απαραίτητα να αναζητήσετε μία θήκη, η οποία εκτός από προστασία θα πρέπει να έχει κομψή εμφάνιση και να προσφέρει άνετη χρήση. 

Η θήκη iPhone 5 & iPhone 5s Cameron της εταιρίας Joy Factory  αποτελεί ιδανική επιλογή. Είναι εντυπωσιακή με το λιτό σχεδιασμό της με μαλακή, βελούδινη, αλλά και αντιολισθητική επιφάνεια με ματ φινίρισμα που εξασφαλίζει ευχάριστη επαφή, αλλά ταυτόχρονα αποτρέπει γλιστρήματα κατά τη λαβή. Κατασκευασμένη από ειδικό διαφανές υλικό σε δύο μοντέρνες αποχρώσεις, το διάφανο λευκό του πάγου και το διάφανο γκρίζο του καπνού, η θήκη Cameron περιβάλλει το iPhone στην πίσω και πλαϊνές πλευρές προστατεύοντας το από τυχόν γρατζουνιές. Επίσης το χείλος της πρόσοψης προστατεύει την οθόνη αφής όταν ακουμπήσει με το πρόσωπο προς τα κάτω. Η ευλυγισία της επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση και απόσπαση της από το κινητό. Η γοητευτική διαφάνεια της θήκης επιτρέπει να φαίνεται λαμπερό το iPhone και το κομψό λογότυπο της Apple στην πίσω πλευρά. 

cameron, θήκη cameron για iPhone

Με κάθε θήκη iPhone συμπεριλαμβάνεται και προστατευτική μεμβράνη οθόνης  Prism Crystal Screen Protector  για επιπρόσθετη προστασία και βελτιωμένη δυνατότητα αφής κατά την χρήση καθώς επίσης και διαφανής αδιάβροχη θήκη BubbleShield Water-resistant Sleeve.

Τέλος στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρίας Joy Factory για την προστασία του περιβάλλοντος η συσκευασία της θήκηης Cameron είναι 100% ανακυκλώσιμη και σχεδιασμένη για να χρησιμοποιεί το ελάχιστο δυνατό υλικό.

Η θήκη είναι κατάλληλη και για iPhone 5s.

Αναζητείστε τη θήκη Cameron στο designisthis.com, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με επιλεγμένα είδη design  σε πολλές κατηγορίες προϊόντων.

Σχετικά Άρθρα

  • Θήκη για iPhone 5 ανακυκλώσιμη και με ιδιαίτερο design Θήκη για iPhone 5 ανακυκλώσιμη και με ιδιαίτερο design

    Όσοι έχετε αγοράσει ένα από τα καλύτερα και δημοφιλέστερα smart phone της αγοράς, σίγουρα γνωρίζεται πόσο σημαντική είναι η προστασία του, τόσο από την καθημερινή καταπόνηση όσο και από αναπάντεχα ατυχήματα. Για αυτό το λόγο, οι προστατευτικές θήκες κινητών έχουν γίνει το πλεόν απαραίτητο αξεσουάρ των κινητών τηλεφώνων.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved