Κάθισμα HL3 της LAMM

Το εντυπωσιακό κάθισμα HL3 της εταιρίας LAMM – μια καινοτόμα σχεδιαστική πρόταση των σχεδιαστών Lucci και Orlandini – της χάρισε το ασημένιο βραβείο στην Έκθεση NeoCon World’s Trade Fair 2010 στο Σικάγο, μια έκθεση- βιτρίνα για καινοτόμα σχέδια, προϊόντα και ιδέες από ολόκληρο τον κόσμο.

Το κάθισμα αυτό οργανώνεται σε διάταξη καθιστικού για πολλές χρήσεις, όπως για εργασιακούς χώρους, για τόπους μελέτης, ψυχαγωγίας ακόμη και επαγγελματικών συγκεντρώσεων, συνεδρίων κλπ.

Με τις καινοτόμες λύσεις κατασκευής του καταφέρνει να επιτύχει εξαιρετικά υψηλά πρότυπα όχι μόνο από την άποψη της λειτουργικότητας και της εμφάνισης, αλλά και στη γενική εργονομία: η γραμμική επέκταση της πλάτης το καθιστά ελαστικότερο από την παραδοσιακή εκδοχή και του επιτρέπει να προσαρμοστεί στις κινήσεις και τις αλλαγές στάσης του χρήστη, καθιστόντας το πιό άνετο.

Η προφανέστατα σύγχρονη καρέκλα με την καθαρότητα της μορφής βγαίνει σε διαφορετικές εκδόσεις: καρέκλα σε τετράποδη βάση με σταθερό ή ανακλινόμενο κάθισμα, καρέκλα σε περιστρεφόμενη βάση και κάθισμα αμφιθεάτρου.

Τα μοντέλα σε τετράποδη βάση είναι εύκολο να μετακινηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη. Η έκδοση του σταθερού καθίσματος στοιβάζεται εύκολα, όπως και η έκδοση με το ανακλινόμενο κάθισμα.

Η σειρά ολοκληρώνεται με εξαρτήματα και είναι διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία υλικών, τελειωμάτων και χρωμάτων που δίνουν τη δυνατότητα στο κάθε σύστημα καθισμάτων να προσαρμοστεί ώστε να καλύψει τις ακριβείς απαιτήσεις του κάθε χώρου.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved