Οι κουζίνες του Philippe Starck

Οι κουζίνες MIELE κυκλοφορούν με το νέο brand name της εταιρίας ‘Warendorf’. Το Warendorf που είναι το όνομα της περιοχής απ’ όπου προέρχονται, δηλώνει τον τρόπο σκέψης της νέας εποχής και τη φιλοσοφία του σύγχρονου design.

Η συνεργασία της εταιρείας με τον γκουρού του design, Philippe Starck οδήγησε στη διαμόρφωση της κουζίνας ως κομβικό πλεόν σημείο της καθημερινής ζωής. Ο σχεδιαστής επέκτεινε την έννοια της κουζίνας προτείνοντας λειτουργικά στοιχεία, όπως ράφια για βιβλία, υψηλά τραπέζια, πολυλειτουργικούς πύργους και μονάδες.

Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα προτείνε ο σχεδιαστής, με διαφορετική φιλοσοφία το καθένα.

Η LIBRARY αποτελεί τη βιβλιοθήκη- κουζίνα και ενισχύει το δεσμό κουλτούρας και φαγητού στην καθημερινότητα.

Η PRIMARY (‘βασική’) κουζίνα έχει ένα νεομπαρόκ σχεδιασμό.

Η DUALITY (‘διπλής όψης’) κουζίνα, που προσεγγίζεται και από τις δύο πλευρές, καθώς και η TOWER (‘πύργος’) κουζίνα με τους περιστρεφόμενους, εντυπωσιακούς πύργους μαρτυρούν μια εντελώς καινούργια αντίληψη στο σχεδιασμό της κουζίνας.

Η σύνθεση συμπληρώνεται από τα τραπέζια με τα πόδια χρωμίου

πηγή εικόνων: http://www.warendorf.eu

Σχετικά Άρθρα

  • Μπουτίκ ξενοδοχείο στο Hong Kong Μπουτίκ ξενοδοχείο στο Hong Kong

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Hong Kong και ανήκει στην κατηγορία των boutique hotels. Αν τύχει και περάσετε μπροστά από το ξενοδοχείο, το βλέμμα σας θα συναντηθεί με το επίμονο και γαλήνιο βλέμμα μιας γυναίκας, που καλύπτει σχεδόν το σύνολο της πρόσοψης. Η γυναίκα αυτή μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από κάποιον πίνακα της αναγέννησης και προαναγγέλλει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που θα συναντήσει ο επισκέπτης στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved