Θήκη για iPhone 5 ανακυκλώσιμη και με ιδιαίτερο design

Όσοι έχετε αγοράσει ένα από τα καλύτερα και δημοφιλέστερα smart phone της αγοράς, σίγουρα γνωρίζεται πόσο σημαντική είναι η προστασία του, τόσο από την καθημερινή καταπόνηση όσο και από αναπάντεχα ατυχήματα. Για αυτό το λόγο, οι προστατευτικές θήκες κινητών έχουν γίνει το πλεόν απαραίτητο αξεσουάρ των κινητών τηλεφώνων.

Η θήκη iPhone 5 και iPhone 5s Jamboree της εταιρείας Joy Factory συνδυάζει ιδιαίτερη εμφάνιση, υψηλή προστασία και είναι 100% ανακυκλώσιμη. Το χρωματιστό περίβλημα, λειτουργεί σαν "προφυλακτήρας", που προστατεύει τις ευαίσθητες γωνίες και τις πλευρές του iPhone 5 από κτυπήματα, γρατσουνιές, κτλ. Επιπλέον, το χείλος της θήκης προστατεύει την οθόνη αφής από το ενδεχόμενο πτώσης. Η διαφανής πλάτη της θήκης αφήνει ορατό το ξεχωριστό design του iPhone 5 και το λογότυπο της Apple.

θήκη για iphone

Τη θήκη iPhone μπορείτε να την προμηθετείτε από το designisthis.com, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με επιλεγμένα είδη design. Μία από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύεται από το designisthis είναι η Joy Factory, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή αξεσουάρ για ψηφιακές συσκευές. Σκοπός της Joy Factory είναι να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα για smart phones και tablets με έμφαση στην λειτουργικότητα αλλά και στο design. Τα προϊόντα της Joy Factory επικεντρώνονται κυρίως στα δημοφιλή προϊόντα της Apple όπως το iPod, iPhone και iPad. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν μελετημένα λειτουργικά στοιχεία πολλά εκ των οποίων είναι διεθνώς πατενταρισμένα.

θήκη για iphone

Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται: 

 

- Προστατευτική μεμβράνη οθόνης (Prism Crystal Screen Protector) και

- Διαφανής αδιάβροχη θήκη (BubbleShield Water-resistant Sleeve). Η Bubbleshield σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας με βρεγμένα χέρια ή να την προστατεύετε από το νερό, την άμμο, τη σκόνη κλπ.

 

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

- Κατάλληλη για iPhone 5 και iPhone 5s

- Διαφανής πλάτη.

- Περιμετρικό μαλακό πλαίσιο.

Σχετικά Άρθρα

  • Η θήκη Cameron για iPhone 5 λιτή και αποτελεσματική Η θήκη Cameron για iPhone 5 λιτή και αποτελεσματική

    Το iPhone 5 από τα κορυφαία smart phones  της αγοράς προσφέρει σημαντικά οφέλη κατά τη χρήση του, όπως εύκολη λειτουργία, ευελιξία, διασκέδαση. Αποκτώντας ένα τέτοιο κινητό πρέπει απαραίτητα να αναζητήσετε μία θήκη, η οποία εκτός από προστασία θα πρέπει να έχει κομψή εμφάνιση και να προσφέρει άνετη χρήση. 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved