Ποιότητα σε… συσκευασία δώρου!

Εάν αναζητάτε ποικιλία και ποιότητα σε… συσκευασία δώρου, θα τη βρείτε στη Siganos Pack!

Είτε θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο σας, είτε κάποιο δώρο, οι συσκευασίες δώρων που θα βρείτε εκεί, περιλαμβάνουν τα πάντα! Καλάθια, κουτιά και μπαούλα για συνθέσεις, κορδέλες, τούλια και κορδόνια για φιόγκους, πουγκιά για κοσμήματα, λουλούδια, κουτάκια plexiglass ή χάρτινα, παραμάνες, πον πον, φτερά, χάρτινες τσάντες με πλαστικοποίηση, τσάντες δώρου και ό,τι άλλο χωράει ο νους σας!             

Χαρά, που σας τυλίγει σε… ένα χαρτί περιτυλίγματος!

Συχνά, ένα ωραίο δώρο πάει… πακέτο με το χαρτί περιτυλίγματος, καθώς αυτό είναι το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή & με λαχτάρα το αφαιρούμε, προκειμένου να δούμε τι κρύβει! Εάν, λοιπόν, θέλετε να κάνετε ένα δώρο περιποιημένο, επιλέξτε ένα περιτύλιγμα δώρου από τη Siganos Pack. Μια μεγάλη ποικιλία από είδη αμπαλάζ, όπως χαρτί οπαλίνα, κραφτ, μονόχρωμο, μεταλλιζέ ή με χρώμα, χαρτί ή σελοφάν σε ρολό για χονδρική αγορά, σας περιμένει για να δημιουργήσετε τις πιο ωραίες συσκευασίες δώρων.

Κορδέλες για διακόσμηση… επαγγελματική!

 

 wrapping ribbons

Οι κορδέλες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι ενός δώρου και στη Siganos Pack, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από σατέν, υφασμάτινες, γκρο ή διπλής όψης, ιδανικές για δώρα και για κατασκευές κάθε είδους. Κορδέλες από δαντέλα venezzia ή απλή δαντέλα, καθώς και κορδέλα βελούδινη, μαύρη ή χρωματιστή, τυπωμένη με ευχές, ξυλοκορδέλα για μπαλόνια, λινάτσα συσκευασίας και γενικότερα διακόσμησης, είναι όλες διαθέσιμες σε εξαιρετικές τιμές, για εξαιρετικές δημιουργίες!

Είδη συσκευασίας για κάθε γούστο!

Είδη συσκευασίας για αμπαλάζ, για συσκευασία (packaging), για κατασκευές ή για μετακόμιση, προϊόντα catering και υλικά χάρτινα και πλαστικά για κάθε είδους συσκευασίες, θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία στη Siganos Pack με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το siganospack.gr, επιλέξτε το υλικό ή τα υλικά της αρεσκείας σας, που είναι διαθέσιμα για λιανική και χονδρική αγορά και υποδεχθείτε τα στον χώρο σας!

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved