Τώρα τα τηγανητά γίνονται… αλλιώς με φριτέζα αέρος!

Λατρεύετε τα τηγανητά, αλλά τα αποφεύγετε λόγω λιπαρών κι ενοχλητικών οσμών στην κουζίνα σας; Με τη φριτέζα αέρος, δεν χρειάζεται να τα αποφεύγετε πια!

Χάρη στην ανακύκλωση θερμού αέρα εντός της φριτέζας, ο αέρας μεταφέρεται σε όλες τις κατευθύνσεις, μαγειρεύοντας ομοιόμορφα, χωρίς λάδι και προσφέροντας πιάτα υγιεινά και ελαφριά.

Η air fryer αεροφριτέζα, ιδανική για πατάτες ή κοτομπουκιές, είναι επίσης πολύ οικονομική, καθώς καταναλώνει 25-40% λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με τον φούρνο, ψήνει πιο γρήγορα λόγω του μικρότερου χώρου, δεν απαιτεί χρόνο για προθέρμανση και χρειάζεται ελάχιστο ή και καθόλου λάδι. Βρείτε τη στα Stark Stores σε εκπληκτική προσφορά και απολαύστε νοστιμιά εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!

Φριτέζα αέρος 12 λίτρα για απόλαυση χωρίς ενοχές!

kettles

Με την Βeper ψηφιακή φριτέζα αέρος 12 λίτρα, οι πιο λαχταριστές δημιουργίες χωρίς λάδι, είναι γεγονός! Πρόκειται για συσκευή που συνδυάζει φριτέζα αέρος και φουρνάκι και στην οποία μπορείτε, λόγω της μεγάλης της χωρητικότητας, να ετοιμάσετε γεύματα για όλη την οικογένεια. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί στην προηγμένη touch screen οθόνη της, για να την ενεργοποιήσετε, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία της ή να επιλέξετε ψηφιακά κάποιο από τα οκτώ προκαθορισμένα προγράμματα μαγειρέματος. Επίσης, διαθέτει χρονοδιακόπτη 60 λεπτών και διαφανή θύρα για να παρακολουθείτε την πορεία ψησίματος χωρίς να χρειάζεται να ανοιγοκλείνετε τη συσκευή επηρεάζοντας έτσι τη θερμοκρασία. Ανακαλύψτε τη στα Stark Stores, επωφεληθείτε από την εκπληκτική τιμή και… αφήστε το μαγείρεμα σε καλά χέρια!

Starkstores για συσκευές πάσας χρήσης!

kettles

Στα Starkstores θα βρείτε είδη έξυπνα και πρωτότυπα για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και για το σπίτι. Συσκευές styling μαλλιών, ξυριστικές μηχανές, συσκευές καθαρισμού και ψύξης-θέρμανσης, συσκευές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και άλλα πολλά προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και αξιοπιστίας, σε μοναδικές τιμές. 

 

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved