Μεταμορφώστε την ταράτσα σας με υψηλού επιπέδου μόνωση, εξοικονομώντας χρήματα

Τώρα το καλοκαίρι προνοήστε για να έχετε όλους τους καλοκαιρινούς μήνες ένα δροσερό σπίτι και τον χειμώνα να υπάρχει θερμική άνεση σε όλους τους χώρους. Η μαγική λέξη για να γίνει αυτό; Μόνωση σπιτιού! Η υγρομόνωση και στεγανοποίηση ταράτσαςείναι η πιο συνήθης πρακτική για να δείτε την ταράτσα σας να είναι βατή, ασφαλής και έτοιμη να συγκρατήσει την υγρασία και την ακραίες θερμοκρασίες σε όλο το κτίσμα. 

Προστασία από νερό και υγρασία

Με τις διαδικασίες υγρομόνωσης και στεγανοποίησης προστατεύετε εκτός από τη διάβρωση της ταράτσας και όλο το περίβλημα του κτηρίου. Με αυτές τις εργασίες, προστατεύεται η θερμομονωτική απόδοση των υλικών και εν τέλει όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. 

Ποια είναι τα συνηθισμένα λάθη στην στεγανοποίηση

Όλα ξεκινούν από λάθη στην μελέτη, που γίνονται όταν το συνεργείο δεν έχει την απαραίτητη εξειδίκευση. Αν δεν ελεγχθούν όλα πολύ καλά, τότε με το πέρας των εργασιών θα υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργικότητα της ταράτσας. Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος είναι η λάθος επιλογή υλικών, τα οποία πρέπει κι αυτά να ελέγχονται ανά περίπτωση. 

Η στεγανοποίηση μπορεί να γίνει σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, εμποδίζοντας τα νερά να μπουν. 

Αφού τελειοποιηθούν οι εργασίες υγρομόνωσης, δώστε ζωή στην ταράτσα σας

Αφού η μόνωση στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, μπορείτε να κάνετε την ταράτσα σας, πράσινη ταράτσα, καλύπτοντάς την με φυτά και με την κατάλληλη υποδομή από υλικά και φυτά που θα φτιάξουν μία πράσινη όαση στον χώρο σας. Η εταιρεία Monotech σας προσφέρει ένα καταπληκτικό σύστημα συγκράτησης των υδάτων από ΤΡΟ μεμβράνη. Τα οφέλη είναι περιβαλλοντικά, βελτιώνεται η ποιότητα αέρα, ενώ παράλληλα τα οφέλη είναι ενεργειακά.

Για να πάρετε προσφορά από την Monotech για μονώσεις σπιτιού, μπείτε από εδώ στην επίσημη ιστοσελίδα και βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Προτού γίνει οποιαδήποτε εργασία, πραγματοποιείται ολοκληρωμένη μελέτη, ώστε όλα να γίνουν σωστά και στην ώρα τους. 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved