Προτζέκτορας για ταινίες και άλλες αγορές – κλειδί

Ο ελεύθερος χρόνος σου είναι κάτι πολύτιμο και χρειάζεται να τον περνάς όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται, χωρίς ταλαιπωρία. Υπάρχουν κάποια προϊόντα που θα σε βοηθήσουν σε αυτό και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σου. 

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες προτάσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να το πετύχεις. 

Προτζέκτορας για ταινίες 

Αν είσαι από αυτούς που δεν απολαμβάνουν περισσότερο κάτι από μια καλή ταινία ή μια ενδιαφέρουσα σειρά, τότε ένας προτζέκτορας είναι η συσκευή που θα λατρέψεις. Σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις ταινίες και σειρές στον χώρο σου, αλλά με προδιαγραφές κινηματογραφικής αίθουσας. Το σπίτι σου μετατρέπεται σε αληθινό σινεμά εύκολα και γρήγορα για απολαυστικές προβολές με το έτερον ήμισυ ή με την παρέα! Οργανώστε τις καλύτερες βραδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες! 

 home cinema projector 

Κονσόλες παιχνιδιών 

Οι κονσόλες παιχνιδιών προσφέρονται για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ενώ απευθύνονται συνήθως στα πιο μικρά παιδιά, τις απολαμβάνουν εξίσου και τα μεγάλα, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται! Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν πέφτει κάποια κονσόλα σε χέρια ενηλίκων, πολλές φορές δυσκολεύονται περισσότερο να «ξεκολλήσουν» από αυτή και απολαμβάνουν το παιχνίδι στο μέγιστο βαθμό. Διάλεξε τώρα τη δική σου και απόλαυσε αυθεντικό vintage gaming!

 gaming console

Smartwatch που σου λύνει τα χέρια 

Το καλύτερο «παιχνίδι» για το τέλος. Το smartwatch έχει γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Βασική του λειτουργία είναι ότι το συνδέεις με το κινητό και μπορείς να καλείς και να μιλάς με μεγάλη ευκολία. Με κλήση έκτακτης ανάγκης για μεγαλύτερη ασφάλεια, παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού και παρακολούθηση των μετρήσεων κατά την διάρκεια της άθλησης είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι: Πρακτικό και fun. Σημείωσε στα plus το ότι είναι αδιάβροχο και έτσι μπορείς να το φοράς όπου θέλεις, χωρίς άγχος! 

smartwatch

 

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Μπες τώρα στο katabra.gr και δες όλη τη μεγάλη συλλογή προϊόντων!

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved