Decosoup.com

Χώρος & αρχιτεκτονική - decobook.gr

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

“Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια αίσθηση υψηλής πολυτέλειας πέραν των αξιώσεων. Να σέβεσαι την αρχική αρχιτεκτονική φυσικά, αλλά να είσαι φρέσκος, κομψός, εκπληκτικός και κάποιες φορές λίγο “ενοχλητικός”.-El Equipo Creativo
Η γαστρονομική εμπειρία στους πρόποδες του λόφου Montjuic που συνδυάζει σύγχρονους τόνους με τυπικά στοιχεία της ισπανικής αρχιτεκτονικής και έντονες αναφορές στο καταπράσινο μεσογειακό τοπίο.
Χαρτί και αρχιτεκτονική: το τρίτο από τα τρία άρθρα με τις εφαρμογές της χρήσης του χαρτιού στην αρχιτεκτονική.
 Χαρτί και αρχιτεκτονική: το δεύτερο από τα τρία άρθρα για τη συμβολή του χαρτιού στην αρχιτεκτονική.
Χαρτί και αρχιτεκτονική: η έρευνα μας οδήγησε στην παρουσίαση μιας διαφορετικής πλευράς του χαρτιού και της συμβολής του στην αρχιτεκτονική που ολοκληρώνεται σε τρία άρθρα.
Στις 23 Απριλίου έσβησαν οι προβολείς που εστίαζαν στην Milan Design Week 2023 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με τη συγκέντρωση αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και κατασκευαστών από ολόκληρο τον κόσμο.
Στους πρόποδες του Roof Park στο Ρόττερνταμ πραγματοποιήθηκε το στεγαστικό έργο The Hudsons. Η στεγαστική ανάπτυξη προσθέτει 5 οικοδομικά τετράγωνα με 118 μονοκατοικίες, 24 διαμερίσματα και 2 εμπορικούς χώρους στην περιοχή Bospolder-Tussendijken.
Το  Coachella Valley Music and Arts Festival έδωσε φέτος το παρόν μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας. Πρόκειται για το παγκόσμιας εμβέλειας μουσικό φεστιβάλ και όχι μόνο που γίνεται στην έρημο της Καλιφόρνιας για δύο Σαββατοκύριακα του Απριλίου. 
Το S-West βρίσκεται στην καρδιά του πρώην εργοταξίου της Philips, γνωστού ως Strijp-S, ακριβώς βόρεια του κέντρου του Αϊντχόβεν. Η περιοχή μετατράπηκε πρόσφατα σε μια νέα αστική συνοικία, η οποία εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο σε από τα πιο ζωντανά τμήματα του Αϊντχόβεν, χάρη στις πρωτοβουλίες της στεγαστικής ένωσης Sint Trudo και βάσει ενός γενικού σχεδίου της West 8.…
Το El Cuartel del Mar ανακηρύχθηκε το καλύτερο έργο αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη στην κατηγορία εστιατορίων του Prix Versailles της UNESCO. Τα βραβεία Prix Versailles, παγκοσμίου φήμης βραβεία αρχιτεκτονικής και design, επέλεξαν το έργο της AZOTEA GRUPO στο Chiclana de la Fronteraas ως το καλύτερο έργο αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη για την κατηγορία των εστιατορίων.
γράφει η Ιφιγένεια Κωτίτσα Αρχιτέκτων Μηχανικός Αρχιτεκτονική και γαστρονομία έχουν μεταξύ τους βαθιά σχέση και πολυεπίπεδη διασύνδεση. Αρχικά και οι δύο καλούνται να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες του ανθρώπου. Πρωταρχικές ανάγκες για την επιβίωση αποτελούν η τροφή και η στέγαση. 
Οι πρόσφατες συνθήκες κοινωνικότητας και διαβίωσης σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν υπαγορεύσει μία νέα καθημερινότητα. Βαθμιαία η κατοικία μας έχει διαμορφωθεί ως το κύριο σκηνικό για να ξετυλιχθεί η ζωή μας. Η μακρόχρονη παραμονή στους εσωτερικούς χρόνους έχει αναδείξει απαραίτητη την αξία ενός καλοσχεδιασμένου σπιτιού που καλύπτει τις επιθυμίες και τα ενδιαφέροντα μας παράλληλα με τις ανάγκες μας…
Σελίδα 1 από 10

Τελευταίες Απαντήσεις

Decobook.gr

© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved