Κρεμάστρα κουζίνας από σκούπα ξερών φύλλων

Κατασκευάστε μια κρεμάστρα για την κουζίνα, μεταποιώντας μια μεταλλική σκούπα για τα ξερά φύλλα

Οι σκούπες για τα ξερά φύλλα, κατασκευάζονται από μέταλλο. Παρόλα αυτά, το υλικό τους είναι τόσο μαλακό και ευλύγιστο που μπορεί να λυγίσει ακόμα και με το χέρι. Συνεπώς, μπορείτε να κατασκευάσετε πολύ εύκολα και χωρίς εργαλεία, μια κρεμάστρα για τα εξαρτήματα της κουζίνας.

σκουπα για φυλλα

Οι σκούπες για τα φύλλα είναι πολύ φτηνές (κοστίζουν περίπου 3 ευρώ) και πωλούνται συνήθως στα καταστήματα σιδηρικών και εργαλείων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λυγίσετε μερικές από τις ράβδους με το χέρι σας.

Πως θα κρεμάσετε την σκούπα στον τοίχο:

Η κρεμάστρα πρέπει να αναρτηθεί στον τοίχο από δύο καρφιά, τοποθετημένα σε κατακόρυφη θέση μεταξύ τους. Αν την κρεμάσετε μόνο από ένα καρφί, τότε το αντικείμενο θα περιστρέφεται (ανάλογα με το πού βάζετε τα βαριά αντικείμενα).

ιδεες φτιαξτο μονος σου, ιδεες χειροτεχνίας

Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

Σχετικά Άρθρα

 • Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική

  Τα υλικά αποτελούν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και οι σχεδιαστές προκειμένου να δώσουν στο κτισμένο περιβάλλον τη μορφή, το σχήμα, το στιλ και την προσωπικότητα που οραματίζονται. Μερικά υλικά, χρησιμοποιούνται τόσο ως επενδύσεις όσο και ως φέροντα δομικά υλικά, όπως για παράδειγμα το ξύλο, ο χάλυβας, το σκυρόδεμα και τα κεραμικά τούβλα. Οι φέρουσες επιφάνειες, συχνά καλύπτονται με άλλα υλικά για λόγους προστασίας αλλά και αισθητικής, όπως με σοβά, χρώμα, πλακάκια, μοκέτες, βερνίκια, κτλ. Ωστόσο, πολλοί διακοσμητές αποφασίζουν να αφήσουν αυτά τα υλικά ανεπίχριστα. Άλλα υλικά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για επενδύσεις ή για διακοσμητικούς λόγους, όπως είναι τα πλακάκια και οι ταπετσαρίες.

 • Χριστουγεννιάτικα δεντράκια τοίχου από σύρμα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια τοίχου από σύρμα

  Μπορεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να είναι λιτή και απλή; Φυσικά και μπορεί. Δοκιμάστε την παρακάτω κατασκευή και στολίστε το χώρο σας με μικρά, κομψά χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από απλό σύρμα.

 • Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κόκκινες μπάλες Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις με κόκκινες μπάλες

  Ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αποκλειστικά με κόκκινες μπάλες.

  Μπάλες μέσα σε πιατέλα

  Γεμίστε μια πιατέλα με κόκκινες μπάλες και τοποθετήστε την πάνω στην τραπεζαρία, στο τραπεζάκι του καθιστικού ή πάνω σε ένα χαμηλό έπιπλο. Οι μπάλες θα μοιάζουν με κατακκόκινα φρούτα. Στη σύνθεση της φωτογραφίας, χρησιμοποιήθηκαν μπάλες μέτριου μεγέθους καθώς και μικρότερες μπάλες που "δέθηκαν" μεταξύ τους ώστε να μοιάζουν με ένα τσαμπί σταφύλι.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved