Πίνακας ζωγραφικής για κιμωλίες

Το decobook.gr αποφάσισε να δοκιμάσει στην πράξη ένα από τα πολλά προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και που υπόσχονται να μετατρέψουν μια επιφάνεια σε πίνακα ζωγραφικής για κιμωλίες.

Για την ακρίβεια δοκιμάσαμε τη βαφή της εταιρείας Decofun, σε γαλάζιο χρώμα. Η εταιρεία, προσφέρει προϊόντα παιδικής διακόσμησης, εμπνευσμένα από τους ήρωες της Disney. Τη συγκεκριμένη βαφή, την αγοράσαμε από τα καταστήματα Leroy Merlin.

Η άποψή μας για το προϊόν μετά απο δοκιμή:

Τα θετικά:

  • Κυκλοφορεί σε πρωτότυπα, απαλά χρώματα, όπως ροζ και γαλάζιο.
  • Εφαρμόζεται πολύ ευκολα, ακόμα και από ερασιτέχνες.

Τα αρνητικά:

  • Το γαλάζιο χρώμα της βαφής είναι πολύ απαλό, και έτσι δυστυχώς οι γραμμές από τις χρωματιστές κιμωλίες δεν δείχνουν έντονες, όσο τουλάχιστον θα έδειχναν πάνω σε ένα μαυροπίνακα.
  • Η μυρωδιά της μπογιάς είναι αρκετά έντονη, τόσο κατα τη διάρκεια της εφαρμογής όσο και αρκετές ημέρες μετά.

Μετατροπή μιας παλιάς κορνίζας σε πίνακα ζωγραφικής για κιμωλίες

Βήμα 1

Βρείτε μια παλιά και φτηνή κορνίζα.

κορνίνα, καδρο, πλαισιο κορνίζας

Βήμα 2

Αποσυναρμολογήστε την. Δηλαδή, αφαιρέστε την πλάτη της κορνίζας, που συνήθως είναι μια ξύλινη επιφάνεια καθώς και το προστατευτικό γυαλί.

Βήμα 3

Βγείτε σε εξωτερικό χώρο. Ανοίξτε το κουτί με την μπογιά. Προμηθευτείτε, ένα μικρό ρολό καθώς και ένα δοχείο, μέσα στο οποίο θα μπορείτε να χύνετε σταδιακά την μπογιά.

Βήμα 4

Με το ρολό, βάψτε την μία πλευρά της ξύλινης επιφάνειας. Η μπογιά δεν χρειάζεται αραίωση με νερό. Γενικά, θα πρέπει να περάσετε 2 με 3 χέρια στρώσεων. Ανάμεσα απο κάθε στρώση, θα πρέπει να αναμένετε 4-6 ώρες.

βαψιμο με ρολο

Βήμα 5

Μόλις ολοκληρώσετε το βάψιμο, θα πρέπει να αφήσετε την επιφάνεια για περίπου 7 ημέρες, προκειμένου να στεγνώσει καλά. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξανα-συναρμολογήσετε την κορνίζα. Η βαμμένη επιφάνεια τοποθετείται μπροστά και το γυαλί από πίσω (ως πλάτη του κάδρου).

Τέλος, προμηθευτείτε κιμωλίες (λευκές και χρωματιστές) και ξεκινήστε τη ζωγραφική.

πινακας για κιμωλιες, μαυροπινακας, φτιαξτε πινακα για ζωγραφικη με κιμωλιες

Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved