Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κλαδιά δέντρων

Δημιουργήστε μια λιτή αλλά ταυτόχρονα ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας υλικά από τη φύση, όπως κλαδιά δέντρων, αντλώντας έμπνευση από τον κόσμο των παραμυθιών.

1η Ιδέα: Βρείτε ένα μεγάλο κλαδί και τοποθετήστε το πάνω σε μία οριζόντια επιφάνεια

Τοποθετήστε ένα μεγάλο κλαδί πάνω σε μια βιβλιοθήκη, στο δάπεδο, στην κονσόλα ή σε ένα τραπέζι. Κρεμάστε από το κλαδί ή τοποθετήστε τριγύρω, χριστουγεννιάτικες μπάλες, γιρλάντες ή φιγούρες ξωτικών.

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, χριστουγεννιάτικο δέντρο, στόλισμα δέντρου, η φύση στη διακόσμηση, φύση και διακόσμηση, διακόσμηση με κλαδιά, κατασκευές με κλαδιά

2η Ιδέα: Κρεμάστε στον τοίχο ελαφριά κλαδιά.

Βρείτε ένα ελαφρύ κλαδί με πολλά παρακλάδια και κρεμάστε το από ένα καρφί στον τοίχο χρησιμοποιώντας σύρμα. Στη συνέχεια, στολίδτε το κλαδί με μπάλες, στολίδια, γιρλάντες ή χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

διακοσμηση με κλαδια δεντρων, διακοσμηση χριστουγεννων, χριστουγεννιατικο δεντρο τοιχου
χριστουγεννιατικο δεντρο τοιχου, δεντρο τοιχου, δεντρο στον τοιχο, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κατασκευές με κλαδιά, διακόσμηση με κλαδιά

Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

Σχετικά Άρθρα

 • Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική Πράσινα υλικά για μια βιώσιμη αρχιτεκτονική

  Τα υλικά αποτελούν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι αρχιτέκτονες, οι διακοσμητές και οι σχεδιαστές προκειμένου να δώσουν στο κτισμένο περιβάλλον τη μορφή, το σχήμα, το στιλ και την προσωπικότητα που οραματίζονται. Μερικά υλικά, χρησιμοποιούνται τόσο ως επενδύσεις όσο και ως φέροντα δομικά υλικά, όπως για παράδειγμα το ξύλο, ο χάλυβας, το σκυρόδεμα και τα κεραμικά τούβλα. Οι φέρουσες επιφάνειες, συχνά καλύπτονται με άλλα υλικά για λόγους προστασίας αλλά και αισθητικής, όπως με σοβά, χρώμα, πλακάκια, μοκέτες, βερνίκια, κτλ. Ωστόσο, πολλοί διακοσμητές αποφασίζουν να αφήσουν αυτά τα υλικά ανεπίχριστα. Άλλα υλικά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για επενδύσεις ή για διακοσμητικούς λόγους, όπως είναι τα πλακάκια και οι ταπετσαρίες.

 • Φτιάξτε χριστουγεννιάτικους αχινούς από χαρτί Φτιάξτε χριστουγεννιάτικους αχινούς από χαρτί

  Φέτος στολίστε το δένδρο σας ή το χώρο σας με τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια! Απολαύστε τη χαρά της δημιουργία και της μοναδικότητας των στολιδιών σας. Επιλέξτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικους αχινούς (πολωνέζικα αστέρια) από χαρτί περιτυλίγματος ή κάποιο λαμπερό διακοσμητικό χαρτί.

  Η προέλευση αυτής της τεχνικής χάνεται στην ιστορία, αλλά αναβίωσε στις αρχές του 20ου αιώνα, χάρις σε μια πολωνέζα δασκάλα καλλιτεχνικών ξεκίνησε μία δημόσια επίδειξη κατασκευής παραδοσιακών πολωνικών στολιδιών για να διασωθούν λαϊκές τεχνικές και να καθιερωθεί ένας εθνικός τύπος χριστουγεννιάτικου δένδρου.

  Θα χρειαστείτε:

  Υλικά

  • Χαρτί της επιλογής σας
  • Νήμα/σπάγκο
  • 2 μικρά κουμπιά

  Εργαλεία

  • Πιατάκι του καφέ/CD
  • Μολύβι καλά ξυσμένο
  • Ψαλίδι
  • Κόλλα
  • Βελόνα με μεγάλο μάτι
  χριστουγεννιάτικα στολίδια

  Βήματα

  1. Χρησιμοποιώντας το πιατάκι ως οδηγό σχεδιάστε με το μολύβι το περίγραμμα του στο χαρτί. Σχεδιάστε και στη συνέχεια κόψτε 6 ή 8 κύκλους.

  χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια
  ριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί

  2. Διπλώστε το κάθε κυκλικό κομμάτι στα δύο, έπειτα πάλι στα δύο και επίσης πάλι στα δύο, ώστε να χωριστεί στα 8. Κόψτε κάθε τσάκιση σταματώντας περίπου 8εκ. μακριά από το κέντρο του κύκλου.

  χριστουγεννιάτικα στολίδια
  φτιάξτο μόνος χριστουγεννιάτικα στολίδια
  χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί
  στολίδια Χριστουγέννων

  3. Απλώστε λίγη κόλλα στο ένα άκρο από το κάθε όγδοο.

  χριστουγεννιάτικα στολίδια
  DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια

  4. Χρησιμοποιώντας το μολύβι ρολάρετε το κάθε όγδοο, ώστε να δημιουργηθεί η αιχμή του αχινού και κολλήστε το άλλο άκρο. Πιέστε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει η κόλλα. Συνεχίστε έτσι με όλα τα κυκλικά κομμάτια.

  χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια
  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

  5. Περάστε το νήμα μέσα από το ένα κουμπί και στη συνέχεια περάστε τα κυκλικά κομμάτια στο σχοινί- τα μισά με κατεύθυνση των κορυφών προς τα κάτω και τα υπόλοιπα προς τα επάνω.

  χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια
  χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια
  χριστουγεννιάτικη διακόσμηση
  χριστουγεννιάτικα στολίδια φτιάξτο μόνος

  6. Τελειώνοντας προσθέστε το δεύτερο κουμπί, σφίξτε το νήμα και με ένα κόμπο στερεώστε την κατασκευή.

  χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτί

  7. Δέστε τα δύο άκρα του νήματος σε όποιο μήκος βολεύει το κρέμασμα.

  8. Ο αχινός είναι έτοιμος να κρεμαστεί στο δένδρο.

  Καλή επιτυχία!

 • Χριστουγεννιάτικα δεντράκια τοίχου από σύρμα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια τοίχου από σύρμα

  Μπορεί η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση να είναι λιτή και απλή; Φυσικά και μπορεί. Δοκιμάστε την παρακάτω κατασκευή και στολίστε το χώρο σας με μικρά, κομψά χριστουγεννιάτικα δέντρα φτιαγμένα από απλό σύρμα.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved