Βελτιώστε τον ύπνο και την ερωτική ζωή με απλά tips από το Φενγκ Σούι

φενγκ σουι φενγκ σουι

Στο υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το Φενγκ Σουοι πρέπει να επικρατεί η ισορροπία των αντιθέσεων. Όλοι έχουμε ακούσει για το γιν και το γιαν. Το φενγκ σουι λοιπόν, είναι μια τέχνη που μας επιτρέπει να χειριζόμαστε τις ενέργειες του χώρου προς όφελός μας. Την τέχνη αυτή μπορούμε να την εφαρμόσουμε σε ολόκληρη την κατοικία μας ή απλά σε ένα δωμάτιο. Μπορούμε ακόμη να ακολουθήσουμε κάποια tips για να βελτιώσουμε το βραδινό μας ύπνο καθώς και την ερωτική μας ζωή.

  • Μην τοποθετείτε πολλά βιβλία στο υπνοδωμάτιο, καθώς με αυτόν τον τρόπο μεταφέρετε το άγχος και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας στο χώρο του ύπνου. Γενικά τα βιβλία προκαλούν εγρήγορση στο μυαλό και ενδεχόμενα να σας επιφέρουν αυπνίες. Για αυτό το λόγο, φροντίστε να έχετε μερικά μόνο βιβλία στο κομοδίνο σας ή ακόμη και κάποια περιοδικά με χαλαρωτικό περιεχόμενο.
  • Ξαπλώστε το κρεβάτι και κοιτάξτε προσεκτικά το χώρο γύρω σας. Υπάρχουν επιθετικοί όγκοι στους τοίχους; Αν ναι, τότε προσπαθήστε να αφαιρέστε αυτά τα επιθετικά βέλη ή φροντίστε να απαλύνετε τις γωνίες τους. Για παράδειγμα, αν βλέπετε γυμνά ράφια με έντονες γωνίες, τότε διακοσμήστε τα κατάλληλα ή καλύψτε τα με ένα ράνερ ή κάποιο άλλο ύφασμα. Το ύφασμα γενικά είναι απαλό και μειώνει τις γωνίες των επίπλων και των τοίχων.
  • Η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο είναι απαγορευτική, αν και για πολλούς ανθρώπους είναι απαραίτητη καθώς τους βοηθά να αποκοιμηθούν. Ωστόσο η τηλεόραση επηρεάζει αρνητικά την ερωτική ζωή τους ζευγαριού.
  • Το Φενγ Σουι αγαπά τα διακοσμητικά αντικείμενα που βρίσκονται σε ζεύγη. Συνεπώς, προμηθευτείτε διπλά βάζα, διπλές κορνίζες, διπλά αγαλματάκια κτλ. Μπορείτε να επισκεφτείτε και ένα κατάστημα με είδη Φενγ Σουι για να αγοράσετε τα αγαπημένα σας διακοσμητικά που θα σας φέρουν τύχη, πλούτο, έρωτα κτλ.
  • Το Φενγκ Σουι αγαπά τον χρυσό. Γενικά ο χρυσός, είτε βρίσκεται ως μέταλλο στο χώρο είτε ως χρώμα φέρνει καλή ενέργεια.
  • Εκτός από χρυσό, στο υπνοδωμάτιο πρέπει να βρίσκεται και μια μικρή πινελιά από κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο, θεωρείται το χρώμα του πάθους, της δόξας και της δύναμης, Ωστόσο δεν θα πρέπει να το παρακάνετε με το κόκκινο χρώμα καθώς το υπερβολικό πάθος φέρνει ανισορροπία στην ερωτική ζωή του ζευγαριού.
  • Το βράδυ καλό είναι να δημιουργείται στο χώρο μια ικανοποιητική συσκότιση που θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε βαθιά. Η συσκότιση επιτυγχάνεται με παντζούρια και βαριές κουρτίνες.
  • Αν έχετε παράθυρο στο υπνοδωμάτιο τότε αποφύγετε την τοποθέτηση του κρεβατιού με την πλάτη στο παράθυρο. Αν δεν μπορείτε να τοποθετήσετε σε διαφορετική θέση το κρεβάτι, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε βαριές και χοντρές κουρτίνες,
  • Προτιμήστε τα απαλά υλικά, όπως χνουδωτά υφάσματα, βελούδινές υφές, χαλιά με παχύ πέλος και γενικά τις επιφάνειες που σας προκαλούν να τις αγγίξετε.

Για προσφορά ανακαίνισης και οικονομική ανακαίνιση, με πλήρη μελέτη επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της κατασκευαστικής εταιρείας ανακαινίσεων του Ιωάννη Φούσκα.

Anakainisi oikiaswww.anakainisispitiou.gr.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved