Έξυπνοι τρόποι για να ζεσταθείτε φέτος - Το πέλλετ είναι ένας από αυτούς!

Πριν έρθουν τα πρώτα κρύα οι καλοί νοικοκύρηδες προνοούν για την θέρμανση. Αν δεν το έχετε κάνει σας συμβουλεύουμε όχι μόνο με συστήματα εναλλακτικού τύπου αλλά και με όλες τις απλές λύσεις που ίσως να έχετε ξεχάσει ότι τελικά ζεσταίνουν! Πως λοιπόν θα κάψετε λιγότερο πετρέλαιο φέτος;

Πέλλετ για να επωφεληθεί η τσέπη σας

Το εναλλακτικό καύσιμο πέλλετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σόμπες που είναι φθηνές, προσφέροντας υψηλή απόδοση, ζεστασιά και ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος. Τα πέλλετ τα αγοράζετε από συγκεκριμένα σημεία πώλησης σε συσκευασίες που δεν λερώνουν. Πλησιάζοντας το τέλειο μοντέλο καύσης, κρατάνε περισσότερη ώρα στην καύση τους απ’ ότι τα φυσικά ξύλα. Τόσο τα πέλλετ όσο και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται μπορείτε να τα βρείτε στην εταιρεία GK Energy, στην Θεσσαλονίκη.

Πατάκια θερμαντικά

Στα περισσότερα σπίτια οι απώλειες θερμότητας από τις πόρτες και τα παράθυρα είναι γεγονός. Επιλέξτε τα μικρά σακιά που στο εσωτερικό τους έχουν διαμορφωμένο ειδικό υλικό για να αποτρέπουν στις χαραμάδες να κρυώνουν το σπίτι. 

Στρώστε πριν την ώρα σας

Στρώστε το χαλί σας πριν πιάσουν τα πρώτα κρύα, για να ζεσταθεί το σπίτι σας εύκολα. Να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα πρώτα κρύα, ντυμένο.

Ηλεκτρικές κουβέρτες

Μέσα στα σεντόνια, στρώστε την ηλεκτρική κουβέρτα για να ξαπλώνετε σε ένα ζεστό μέρος. Θα σας πάρει ο ύπνος πολύ όμορφα και ίσως να μην χρειάζεται κανένα άλλο θερμαντικό μέσο στο σπίτι σας.

Ξοδέψτε χρήματα στην σωστή μόνωση

Εκτός από τα χρήματα θέρμανσης κύριας ή συμπληρωματικής, μπορείτε να επενδύσετε την μόνωση. Είναι η ασφαλέστερη και η πιο μακροχρόνια λύση για να εξασφαλίσετε ζεστασιά στο σπίτι. 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τα πέλλετ, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved