Λειτουργικές λύσεις για έναν όμορφο ξενώνα

Εάν το επάγγελμά σας είναι αφιερωμένο στην φιλοξενία τότε γνωρίζετε πόσες δυσκολίες και κούραση επιφυλάσσει η προσπάθεια να είναι όλα άνετα, όμορφα για όσους επιλέγουν το κατάλυμά σας. 

Όσος κι αν είναι ο κόπος που έχετε ξοδέψει στο να δημιουργήσετε ένα ιδανικό περιβάλλον, οι ανάγκες των πελατών είναι συνεχώς αυξανόμενες και απαιτητικές. Ποια είναι η μεγαλύτερη από αυτές; Το να τους κάνετε να νιώθουν σαν τον σπίτι τους! 

Σε αυτό φυσικά δεν συμβάλλουν μόνο οι υπηρεσίες που τους προσφέρετε αλλά και το κατάλυμα που έχετε διαμορφώσει γι’ αυτούς. Είναι ικανοποιητικός ο χώρος διαμονής του ξενώνα σας; Προσφέρει την αίσθηση της ζεστασιάς του σπιτιού που είναι απαραίτητη για να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις; 

Αν δεν είστε σίγουροι, τότε οι παρακάτω προτάσεις είναι ιδανικές για να αρχίσετε να σκέφτεστε την αναδιαμόρφωση του ξενώνα σας:

Φιλοξενία minimal αισθητικής

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, για να δημιουργήσετε σπιτική ατμόσφαιρα είναι να φέρετε στον χώρο όσα θυμίζουν στους φιλοξενούμενούς σας την ατμόσφαιρα του σπιτιού. 

sofa

coffee table

Δημιουργήστε έναν μικρό χώρο υποδοχής, όπως ακριβώς θα ήταν ένα σαλόνι. Προτιμήστε έναν μικρό καναπέ και ένα τραπεζάκι minimal αισθητικής για να δημιουργήσετε αίσθηση οικειότητας και ηρεμίας. Περισσότερους απλούς ή γωνιακούς καναπέδες αλλά και τραπεζάκια σαλονιού παρόμοιας αισθητικής  μπορείτε να βρείτε στην Gk Mobili by Gotsopoulos.

Προσθέστε λίγο χρώμα επιλέγοντας ένα μικροέπιπλο όπως η παρακάτω πολυθρόνα:

armchair

Εμπλουτίστε τον χώρο σας με κομψές συνθέσεις σαλονιού που θα ακολουθούν την ίδια διακοσμητική γραμμή και φροντίστε να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό χώρο αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων:

living room

τα διακοσμητικά στοιχεία δεν πρέπει να λείπουν από τον χώρο. Εσείς στο σπίτι σας προσέχετε τις λεπτομέρειες έτσι δεν είναι; Συνεπώς ο ξενώνας σας πρέπει να είναι και αυτός «οικιακά» διακοσμημένος. Άλλωστε οι επισκέπτες σας κάτι τέτοιο ψάχνουν. Διαφορετικά δεν θα επέλεγαν έναν ξενώνα για τις διακοπές τους αλλά ένα απλό δωμάτιο ξενοδοχείου. 

shelter

Προσθέστε έναν ολόσωμο καθρέπτη για να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας στους συνδυασμούς των ενδυματολογικών τους επιλογών:

mirror

Και τέλος δημιουργήστε πιο θερμή ατμόσφαιρα με ένα φωτιστικό με θερμό χαμηλό φωτισμό: 

floor lamp

Αν το budget που έχετε στην διάθεσή σας είναι περιορισμένο, μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε μια οικονομική λύση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και φυσικά μην ξεχνάτε να έχετε πάντα ανοιχτά τα μάτια σας για προσφορές καταστημάτων πάντα μπορεί να βρείτε κάτι που να σας αρέσει!

 

 

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved