Ο νιπτήρας Luminist φωτίζει το μπάνιο

Ο νιπτήρας Luminist της Toto φωτίζεται με LEDΗ Toto, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία ειδών υγιεινής στον κόσμο φωτίζει τη ζωή μας με τους εκλεπτυσμένους, βιώσιμους νεροχύτες της, που φωτίζουν κάθε μπάνιο με ολοκληρωμένο σύστημα φωτισμού με LED.

 

Πηγή φωτό: http://www.totousa.com/

 

 

Μοναδική ατμόσφαιρα στο μπάνιο με το νιπτήρα LuministΟι εντυπωσιακοί αυτοί νιπτήρες αποτελούν βασικό στοιχείο για το σχεδιασμό του χώρου του μπάνιου – το προσωπικό καταφύγιο, όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει χαλάρωση, μακριά από επιτακτικά χρονοδιαγράμματα και ατελείωτες λίστες υποχρεώσεων. Προσθέστε σε αυτό το σκεπτικό, τους νεροχύτες σε καλλιτεχνικά σχήματα και δημιουργικά χρώματα που κουρνιάζουν στον πάγκο και έχετε ένα καταπληκτικό συνδυασμό. Βελτιώστε το design του νιπτήρα επιλέγοντας κατασκευή με βιώσιμα υλικά και θα αποκτήσετε ένα πολύτιμο στοιχείο για τη δημιουργία ενός όμορφου, χαλαρωτικού μπάνιου και ένα τρόπο ζωής σε χώρο με υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.

 

 

 

 

Το λευκό φως των LED αποθεώνει το νιπτήραΟι νιπτήρες LUMINIST της Toto είναι τόσο κομψοί όσο και ανθεκτικοί. Είναι κατασκευασμένοι από γυαλί και υβριδική εποξειδική μη τοξική ρητίνη και συνδυάζουν τη διαύγεια του γυαλιού με την εξαιρετική αντοχή της ρητίνης σε κρούση, θερμότητα και λέκιασμα.

 

 

 

 

 

 

 

Εξεζητημένος σχεδιασμός και λιτή γραμμή νιπτήραΔιατίθενται σε στρογγυλό και ορθογώνιο σχήμα σε φυσική χωρίς φωτισμό εκδοχή, που με τη λεπτή φωτεινή λάμψη τους προσδίδουν χάρη σε κάθε μπάνιο. Τώρα, όμως, η Toto ενισχύει την κομψότητα και τη γοητεία των νιπτήρων αυτών με την εισαγωγή ολοκληρωμένου συστήματος φωτισμού με LED, που τους δίνει ένα ποπ ύφος.

 

 

 

 

Ο Luminist χωρίς φωτισμό κατά τη διάρκεια της μέρας"Αυτά οι εκπληκτικοί νιπτήρες LUMINIST αποτελούν μια πρακτική λύση και μια κομψή επιλογή για κάθε μπάνιο, είπε η Lenora Campos, Ph.D., εκπρόσωπος της εταιρείας. "Σ 'ένα μικρό χώρο, όπου θέλετε πραγματικά κάτι που ξεχωρίζει, είναι ιδανικοί. Για μεγαλύτερο χώρο, ένα έπιπλο μπάνιου Jack και Jill με διπλό νιπτήρα LUMINIST σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε το εφέ του φωτισμού και να ενισχύσετε την αίσθηση της πολυπλοκότητας και του δράματος. "

 

 

 

Luminist επικαθήμενος νιπτήραςΟ νιπτήρας LUMINIST αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, σε ξυσίματα και υψηλή κρούση. Οι καινοτόμες φυσικές ιδιότητες καθιστούν τον νιπτήρα LUMINIST ευέλικτο και εύκολο σε επισκευή. Πρόκειται επίσης για ασφαλές από οικολογική άποψη υλικό, καθώς δεν απελευθερώνονται κατά την παραγωγή του πτητικές οργανικές ενώσεις.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved