Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο

Όταν ο καιρός το επιτρέπει – και στην χώρα αυτό γίνεται τις περισσότερες μέρες τον χρόνο- η απόλαυση της χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είναι ασύγκριτης αξίας. Φέτος διαμορφώστε τον κήπο σας με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας μία μοντέρνα λύση σκίασης που σας επιτρέπει να κάθεστε υπό σκιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι πέργκολες είναι ένα σύστημα που τοποθετείται σε οποιονδήποτε χώρο, με υλικά που επιλέγετε εσείς. Σε σχέση με τις αντιαισθητικές τέντες, οι πέργκολες ή αλλιώς τεντοπέργκολες είναι συστήματα που μπορούν να προσφέρουν και διακοσμητικό χαρακτήρα, αλλάζοντας συνολικά το προφίλ του χώρου σας. 

Συμβουλές για πέργκολες

 • Ελάτε σε επαφή με την κατασκευάστρια εταιρεία για να δείτε και να επεξεργαστείτε από κοντά όλα τα συστήματα που μπορούν να τοποθετηθούν στον εξωτερικό σας χώρο.
 • Επιλέξτε για μεγαλύτερη διευκόλυνση και αισθητική πέργκολες που έχουν σαν βάση το ξύλο. Πάνω τους μπορείτε να τοποθετήσετε σε όποιον χρόνο θέλετε τεντόπανο ακόμα και ειδικές κατασκευές από αληθινά ή ψεύτικα φυτά για περισσότερη αισθητική.
 • Οι πέργκολες αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα υλικά του είναι 100% ανθεκτικά σε όλες τις εναλλαγές θερμοκρασίας, ακόμα και στα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Τι να κάνετε για εντυπωσιακά αποτελέσματα;

Μπορείτε να διαμορφώσετε την πέργκολά σας, σαν να είναι ένα στολίδι στον κήπο σας. Με πανιά και κουρτίνες να ανεμίζουν, ο εξωτερικός σας χώρος θα γίνει ένα τοπίο έτοιμο για φωτογράφηση. Ολοκληρώστε τη διαδικασία με φαναράκια για το απόλυτο ρομαντικό σκηνικό!

Ποιος τύπος είναι αυτός που σας ταιριάζει;

Στο εμπόριο, μπορείτε να βρείτε σε τιμές αρκετά προσιτές, πέργκολες σε διάφορους τύπους. Μερικοί από αυτούς που μπορούν να γίνουν το σημείο κατατεθέν σε βεράντα και κήπο είναι:

Πανί που τεντώνει στο πλήρες άνοιγμα

Βολικό, προστατεύει από τον ήλιο και παραμένει τεντωμένο ακόμα και στον πιο δυνατό άνεμο. 

 • Πανί χαλαρό στο πλήρες άνοιγμα
 • Κάτι πιο αέρινο με επικάλυψη PVC που μπορεί να σας προστατεύει τόσο από τον ήλιο όσο και από τη βροχή.
 • Ρυθμιζόμενα πτερύγια

Προστατεύει από τη βροχή και ρυθμίζεται στα μέτρα σας.

Επιλέξτε την πέργκολα που σας ταιριάζει και κάντε τις καλοκαιρινές μέρες δροσερές και χαλαρωτικές!

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία συστημάτων σκίασης στην Αθήνα Cornaros.

Σχετικά Άρθρα

 • Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου
  traditional kitchen
  Photo by Brett Mickan Interior Design - Look for transitional kitchen design inspiration

  Αν αισθάνεστε συχνά άγχος και στρες σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα στο καθιστικό ή στο γραφείο, ή αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε την επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία σας. Τα χρώματα στους εσωτερικούς χώρους βρίσκονται παντού, στο δάπεδο, στην οροφή, στους τοίχους, στα έπιπλα, στα μικροαντικείμενα, στα υφάσματα και αλλού. Ωστόσο, οι βαμμένοι τοίχοι αποτελούν εκείνες τις επιφάνειες που καθορίζουν σημαντικά την χρωματική παλέτα ενός χώρου.

 • Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας

  Οι τοίχοι σε ένα εσωτερικό χώρο, αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες μπορείτε να αναρτήσετε μια πλειάδα αντικειμένων, όπως ζωγραφικά έργα, κολάζ, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα design κτλ. Για την ακρίβεια οι λύσεις και οι ιδέες είναι τόσες πολλές. που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας γούστο και στιλ.

 • Πώς να καταλήξετε στον κατάλληλο επαγγελματία που θα αναλάβει τη διακόσμηση του σπιτιού σας Πώς να καταλήξετε στον κατάλληλο επαγγελματία που θα αναλάβει τη διακόσμηση του σπιτιού σας

  Σας εντυπωσιάζουν τα σπίτια που βλέπετε στα περιοδικά και στην τηλεόραση και αναρωτιέστε αν θα μπορούσατε και εσείς να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες ενός διακοσμητή; Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ιδιοκτήτες ανησυχούν ότι οι υπηρεσίες του αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων ή του διακοσμητή είναι πολύ ακριβές και απευθύνονται μόνο στα υψηλά οικονομικά στρώματα. Ωστόσο, αυτή η άποψη αποτελεί σε μεγάλο βαθμό μια μεγάλη παρανόηση. Για την ακρίβεια, η συμβολή ενός επαγγελματία στη διακόσμηση ή στην ανακαίνιση του σπιτιού μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα εποικοδομητική τόσο στο αισθητικό αποτέλεσμα όσο και στη μείωση του κόστους.

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved