Ποιο είναι το κόστος των ρολών ασφαλείας;

Είστε στην αναζήτηση για ρολά ασφαλείας, αλλά δεν είστε πολύ σίγουροι για το πόσο θα κοστίσουν; Μήπως έχετε μπερδευτεί  με τις διαφημίσεις που υπόσχονται ειδικές προσφορές για «μία φορά στη ζωή» που θα τις χάσετε αν δεν εγγραφείτε αμέσως;

Η αλήθεια είναι, αν θέλετε να μάθετε τι θα πληρώσετε για ρολά, θα πρέπει πραγματικά να τα βάλετε όλα κάτω και να τα συγκρίνετε. Τα προϊόντα δεν είναι όλα τα ίδια και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή.

Πολύ συχνά, αυτή η «απίστευτα χαμηλή τιμή πώλησης» που διαφημίζεται είναι μόνο η μισή αλήθεια - και το πραγματικό κόστος είναι θαμμένο κάπου στα λεπτά γράμματα. Το γεγονός είναι ότι πολλοί διαφορετικοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη και κάθε αξιόπιστος κατασκευαστής πρέπει να είναι ανοιχτός και ξεκάθαρος σε σχέση με την τιμολόγηση και κυρίως να σας την παρουσιάσει εκ των προτέρων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην ποιότητα των διαφόρων προϊόντων που προσφέρονται. Ορισμένα ρολά παράγονται σε χώρες της Ευρώπης και άλλες στην Κίνα, γι 'αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα έχουν παρόμοιο πρότυπο όταν συγκρίνετε το κόστος. Μπείτε εδώ και μάθετε περισσότερα.

Φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι τα ρολά είναι εκπληκτικά προσιτά. Επιπλέον, προσθέτουν ουσιαστική αξία σε ένα ακίνητο ενώ τα οφέλη που προσφέρουν είναι ποικίλα και περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη αισθητική
  • Ρύθμιση θερμοκρασίας
  • Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Βελτιωμένη ασφάλεια
  • Μεγαλύτερη ιδιωτικότητα
  • Μειωμένο θόρυβο
  • Φιλτράρισμα φωτός

Ας δούμε τώρα τις πέντε βασικές εκτιμήσεις που επηρεάζουν την τιμή των ρολών:

1. Μέγεθος. Το μέγεθος του παραθύρου επηρεάζει το κόστος των ρολών ασφαλείας. Τα μικρότερα είναι προφανώς φθηνότερα και αν το παράθυρο που σας ενδιαφέρει είναι πολύ ευρύ, ίσως χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση των εμπορικών επιλογών.

2. Μέθοδοι λειτουργίας. Τα ρολά μπορούν να λειτουργούν χειροκίνητα ή ηλεκτρικά και η επιλογή του λειτουργικού σας συστήματος θα επηρεάσει το κόστος της εγκατάστασής σας. Τα τηλεχειριζόμενα ηλεκτρικά ρολά ασφαλείας και τα ρολά ασφαλείας με μπαταρίες είναι τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα για ρολά ασφαλείας παραθύρων κατοικιών και απαιτείται ένας ειδικευμένος ηλεκτρολόγος για την τοποθέτησή τους, ενώ τα έξυπνα συστήματα οδήγησης και τα χειροκίνητα συστήματα λειτουργούν χωρίς ηλεκτρική ενέργεια. Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε μηχανοκίνητα ρολά που μπορούν να προγραμματιστούν για να ανοίγουν και να κλείνουν αυτόματα.

3. Προφίλ των ρολών. Το κόστος εξαρτάται επίσης από το προφίλ των ρολών που επιλέγετε. Τα τυποποιημένα προϊόντα είναι ιδανικά για καθημερινές οικιακές και εμπορικές εγκαταστάσεις, αλλά απαιτούνται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών όταν υπάρχει ανάγκη για αυξημένη αντοχή και ασφάλεια ή όταν άλλοι παράγοντες δημιουργούν κίνδυνο. Για παράδειγμα, το κόστος των τυποποιημένων ρολών ασφαλείας για ένα σπίτι στην Πάτρα θα έχει μικρότερο κόστος από μία ειδική κατασκευή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει πρόσθετη προστασία από πυρκαγιές.

4. Σχεδιασμός του ακινήτου. Η εγκατάσταση των ρολών είναι γενικά μια διαδικασία χωρίς προβλήματα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε εκπληκτικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν ένα παράθυρο έχει ασυνήθιστα ή πολύ παλιά σχέδια οι εγκαταστάτες μπορεί να χρειαστούν επιπλέον χρόνο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την τιμή των ρολών, αλλά ένας αξιόπιστος προμηθευτής θα σας ειδοποιήσει για αυτή τη δυνατότητα εκ των προτέρων, ώστε να μην αντιμετωπίσετε απροσδόκητες εκπλήξεις.

5. Χρώμα. Η επιλογή χρωμάτων των ρολών σας θα επηρεάσει επίσης το κόστος και θα πρέπει να μιλήσετε στους κατασκευαστές σχετικά με τις διαφορές τιμών μεταξύ των διαφόρων επιλογών βαφής.

Τώρα που γνωρίζετε για τους διάφορους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος των ρολών, αναρωτιέστε πιθανώς πού μπορείτε να μάθετε το κόστος για το δικό σας χώρο. Λοιπόν, μην ξεχνάτε το παλιό ρητό που λέει ότι «παίρνετε τι πληρώνετε», και αναζητήστε έναν αξιόπιστο και εδραιωμένο προμηθευτή ο οποίος έχει ισχυρό ιστορικό απόδοσης και εξυπηρέτησης πελατών. Ελέγξτε τις πολιτικές εγγύησης και όταν συγκρίνετε τις τιμές, βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε παρόμοια προϊόντα και έχετε συμπεριλάβει όλο το κόστος (εγκατάσταση κ.λπ.). Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τιμή των ρολών ασφαλείας για το δικό σας χώρο θα είμαστε στη διάθεσή σας!

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved