Ταπετσαρίες τοίχου DomoDecor που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι

Είδατε από μία φίλη σας ότι έχει τοποθετήσει ταπετσαρίες τοίχου και σκέφτεστε να κάνετε το ίδιο; Οι ταπετσαρίες της Marburg από Domodecor θα σας προσφέρουν πολυτέλεια και αντοχή. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επενδύσετε στην ποιότητα. Μερικά από τα πιο μοντέρνα σχέδια θα τα βρείτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία. 

Μοντέρνα εκδοχή του πορτοκαλί

1485608780

Αν θέλετε μία γωνιά του χώρου σας να γίνει πιο χρωματιστή και πιο χαρούμενη, επιλέξτε αυτή την ταπετσαρία και προσθέστε στην διακόσμησή σας τα έντονα χρώματα. Μία πολυθρόνα, ένα περίεργο τραπεζάκι και ένα χαλί με γεωμετρικά σχέδια θα δημιουργήσει μία από τις πιο εντυπωσιακές γωνιές του σπιτιού.

Για τους all time classic

1458903622 

Εσείς που θέλετε να επικρατεί μία πολυτελή κλασικότητα στον χώρο σας, επιλέξτε την ταπετσαρία με κάθετες γραμμές που σας αποκαλύπτει φινέτσα και ξυπνάει τις αισθήσεις σας, μπαίνοντας στο σπίτι σας. Σε καφέ, κυπαρίσσι και μωβ. Αυτά είναι τα πιο κλασικά χρώματα που μπορείτε να επιλέξετε. 

Θέλετε κάτι σε άσπρο;

 oboi marburg wohnsinn primeur

Ακόμα και αν θέλετε κάτι σε άσπρο, τα σχέδια είναι πάρα πολλά. Επενδύστε στα απλά σχέδια και εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. 

Οι ταπετσαρίες που θα βρείτε στην Domodecor σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα:

  • Επιδεικνύουν τέλεια αντοχή στο φως και δεν ξεκολλάνε σε περίπτωση που για χρόνια είναι υπό το φως του ήλιου. 
  • Η κόλλα τοποθετείται στον τοίχο και δεν υπάρχει πάνω στην ταπετσαρία. Πρόκειται για ειδική κόλλα που όταν θελήσετε να αφαιρέσετε την ταπετσαρία δεν θα αφήσει σημάδι στον τοίχο σας
  • Η ταπετσαρία αποκολλάται ολόκληρη όταν χρειαστεί σε λίγα λεπτά, με μία κίνηση
  • Οι ταπετσαρίες τοίχου έχουν μεγάλη αντοχή στο καθάρισμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να καθαρίζετε τον τοίχο, εύκολα χωρίς να φοβάστε αν θα ξεθωριάσει το χρώμα και το σχέδιο της ταπετσαρίας

Δείτε περισσότερα σχέδια από απλές και βινυλικές ταπετσαρίες τοίχου εδώ.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved