12 πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε νέο ζευγάρι στη δεξίωση του γάμου

Οι καιροί έχουν αλλάξει, ο πρίγκηπας Γουίλιαμ πήρε την Κέιτ με ένα ανοιχτό σπορ κάμπριο και όχι την βασιλική άμαξα.Μήπως πρέπει να αλλάξει και η δεξίωση του γάμου και να γίνει πάρτυ;
Όποιο και αν είναι τομέρος, είτε είναι ξενοδοχείο, είτε κάποιος ανοιχτός χώρος, το event που ακολουθεί την τελετή του γάμου, αυτό που παλιότερα λέγαμε δεξίωση γάμου είναι πιο σημαντικό για τους καλεσμένους και από την τελετή.
Αν φυσικά μιλάμε για νεαρά ζευγάρια,στο weddingparty θα περάσουμε καλά με τους φίλους μας, στην Εκκλησία όμως θα μας καμαρώσουν οι συγγενείς μας. Εδώ απλά μαζέψαμε τα must της δεξίωσης γάμου για νέα ζευγάρια.

Η ημέρα του γάμου παίζει ρόλο
Σάββατο, Σάββατο και πάλι Σάββατο. Οι νεόνυμφοι μπορεί να έχετε άδεια, αλλά αυτοί που θα έρθουν θα θέλουν μία μέρα να ξεκουραστούν πριν γυρίσουν στις δουλειές τους τη Δευτέρα το πρωί. Πολλές γυναίκες κάνουν τα μποτέ τους την Κυριακή το απόγευμα για να χαλαρώσουν πριν την εβδομάδα που ξεκινά.Βέβαια το να γίνει ο γάμος την Παρασκευή έχει άλλα προτερήματα με πρώτα απ’όλα τις καλύτερες τιμές.

wedding party tips

Η ακρίβεια είναι παν
Ακρίβεια, συνέπεια, όχι καθυστερήσεις. Κανείς δεν θέλει να περιμένει τους νεόνυμφους για να ξεκινήσει η δεξίωση. Κάνει δεν θέλει να το τραβήξει μέχρι πρωίας αν δεν έχει τη διάθεση, ούτε θέλει να περιμένει νηστικός, ούτε καν να περιμένει με τα χέρια σταυρωμένα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα smartphone δηλαδή.


Το φαγητό είναι ένας σημαντικός παράγοντας
Ειδικά το θέμα του φαγητού, το αφήνουμε στους επαγγελματίες της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι αυτό που θα κριτικάρουν οι πάντες, είναι από τα top 3 πράγματα που θα θυμούνται όλοι. Οι επαγγελματίες στις δεξιώσεις μπορούν να κάνουν πράγματα που δεν μπορούμε εμείς ακόμα και αν πρόκειται για σουβλάκια.

wedding party gastronomy

Δεν είναι απαραίτητα τα "σκληρά" ποτά
Και με κρασί μόνο βγαίνει η βραδιά. Οι γάμοι συνήθως βασίζονται στο κρασί για το οποίο υπάρχουν διάφορες ποιότητες ενώ τα σκληρά ποτά τα προτιμάει μόνο η νεολαία. Φροντίζουμε να υπάρχουν και τα δύο αλλά κάνουμε τους υπολογισμούς μας με βάση το κρασί. Για να υπολογίσετε σωστά σκεφτείτε και ρωτήστε πόσοι πίνουν ποτά και εάν τελικά χρειάζεστε να πληρώσετε για να έχετε κάβα στον γάμο σας.
Καλός φωτογράφος σημαίνει τέλειες αναμνήσεις
Καλός φωτογράφος, δεν σημαίνει καλές φωτογραφίες. Υπάρχουν δύο τρόποι να δει κανείς το θέμα φωτογραφίες γάμου, τις στημένες με το πολύ φλας και τη τέχνη. Αποκλείεται να ικανοποιήσετε και τους φίλους και τους συγγενείς. Πρέπει να συμφωνήσετε και να βρείτε έναν χρυσό συνδυασμό. Σε αυτή την περίπτωση μαζί με τον φωτογράφο, μία τέλεια λύση είναι το photobooth γάμου

wedding party photo shooting

Μείνετε στο διαθέσιμο budget
Δεν φεύγουμε εκτός προϋπολογισμού. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί μετά από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο νυφικό. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι μας και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα με πολύ λίγα χρήματα.


Το αιώνιο ερώτημα για την μουσική
DJ ή ορχήστρα. Ιδού η απορία. Ο DJ γάμου είναι η πιο ασφαλής και ίσως οικονομική επιλογή μιας και μπορεί να καλύψει περισσότερα μουσικά ήδη. Η ζωντανή μουσική, όμως, έχει άλλη χάρη, άλλη αισθητική και θα δώσει το κάτι παραπάνω στη δεξίωση γάμου. Αυτό λένε όλοι οι επαγγελματίες δεξιώσεων. Είναι δύσκολο να χωρέσεις και τα δύο, ειδικά αν μιλάμε για αίθουσα ξενοδοχείου (πιάνουν χώρο τα μηχανήματα) αλλά αξίζει η προσπάθεια. Το τελικό αποτέλεσμα θα αποζημιώσει τους πάντες. Σίγουρα όμως η μουσική και η διασκέδαση είναι το δεύτερο από τα top 3 που θα θυμούνται όλοι.


Χρειάζεται χρόνο για να γίνει το σωστό αποτέλεσμα
Η οργάνωση εκδηλώσεων χρειάζεται πολύ χρόνο. Αυτό ισχύει ακόμα και στην περίπτωση που αφήνουμε τα πράγματα στους επαγγελματίες. Ναι μεν έχουν περισσότερη εμπειρία αλλά δεν μπορούμε να τους αναθέσουμε την δεξίωση του γάμου ένα μήνα πριν ή να τους αλλάζουμε τις προδιαγραφές όλη την ώρα.


Επιπλέον διασκέδαση για τους καλεσμένους
Να γίνετε δημιουργικοί. Σκεφτείτε φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης για τους καλεσμένους, ένα παιχνίδι με φιλιά αντί για το τετριμμένο χτύπημα των ποτηριών με τα κουτάλια, γιατί όχι λόγους όπως στο εξωτερικό και γιατί όχι έναν διαγωνισμό με τον πιο χιουμοριστικό λόγο. Όπως είπαμε σύντομα και απλά.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved