Χειροποίητα φωτιστικά made in Greece

Οι εισαγωγές από την Ασία στο χώρο των κατασκευών εξυπηρετούν πλέον ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 90% της αγοράς. Οι επιχειρήσεις που ακόμα διατηρούν μονάδες παραγωγής και παράγουν χειροποίητα φωτιστικά στην Ελλάδα είναι ελάχιστες και αξίζουν την προσοχή μας. Το Εργοστάσιο Φωτιστικών Κωστής θέλοντας να αναδείξει τη δυνατότητα του να αναπτύσει ειδικές κατασκευές, δημιούργησε ένα προωθητικό σποτ με σκηνές από την παραγωγική διαδικασία που διατηρεί. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στα φωτιστικά για σπίτια και ξενοδοχεία εδώ και 40 χρόνια, με τρία καταστήματα που καλύπτουν τα βόρεια και νότια προάστια της Αττικής. Πέραν της δικής της παραγωγής, η επιχείρηση εμπορεύεται και φωτιστικά επώνυμων ευρωπαϊκών οίκων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρίας.  

Δείτε πως κατασκευάζετε ένα χειροποίητο φωτιστικό:

 

Σχετικά Άρθρα

  • Brand Van Egmond: χειροποίητα φωτιστικά γλυπτά Brand Van Egmond: χειροποίητα φωτιστικά γλυπτά

    Οι BRAND VAN EGMOND γιορτάζουν την 25η επέτειό τους και με υπερηφάνεια παρουσιάζουν τις συλλογές τους La vie en rose, Hollywood και Floating Candles κατά τη διάρκεια της Milan Design Week 2014. Κατεβάστε τους καταλόγους τους

    Η BRAND VAN EGMOND ® ιδρύθηκε το 1989 από δύο μεμονωμένους καλλιτέχνες, τον William Brand και την Annet van Egmond, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία τέχνης χωρίς περιορισμούς και μέχρι σήμερα εξακολουθούν να είναι επικεφαλής στο στούντιό τους. Ο William Brand και η Annet van Egmond συναντήθηκαν στο School of Arts της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. Και οι δύο αποφοίτησαν από εκεί, ο William ως αρχιτέκτονας και η Annet ως γλύπτρια. Πρόκειται για δύο πρωτοπόρους καλλιτέχνες, με πάθος για τα αντικείμενα και το σχεδιασμό.

    Η αυτονομία παραμένει στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής και προσωπικής ύπαρξης τους. Ο συνδυασμός της αγάπης για την δεξιοτεχνία, της αγάπης για πειραματισμό με νέα υλικά και τεχνικές και σεβασμού για άλλες εποχές έχει ως αποτέλεσμα χειροποίητα καινοτόμα σχέδια, που λανσάρονται ετησίως σε νέες συλλογές. Τα χειροποίητα γλυπτά φωτιστικά τους ακτινοβολούν πάθος και συναίσθημα, και αφήνουν μακράς διαρκείας εντύπωση.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved