Επαγγελματικά γραφεία: Αύξησε την παραγωγικότητα της ομάδας

Τα επαγγελματικά γραφεία δεν είναι πλέον ανιαροί χώροι, χωρίς προσωπικότητα. Δες τον τρόπο να επιλέξεις τα κατάλληλα έπιπλα και να δώσεις έναν νέο χαρακτήρα!

Ο σχεδιασμός του χώρου μίας επιχείρησης είναι αρκετά σημαντικός. Θα πρέπει να αποφεύγεται η προχειρότητα καθώς η επίπλωση του επαγγελματικού χώρου αποτελεί μακροχρόνια επένδυση που συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία και την αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού.

Δες λοιπόν πως πρέπει να επανακαθορίσεις τους στόχους σου, χωρίς να αυξήσεις το budget σου:

Επαγγελματικά γραφεία

Τα επαγγελματικά γραφεία είναι το σημείο όπου λαμβάνει χώρα η εργασία. Υπάρχουν διάφορες φιλοσοφίες για την επιλογή τους. Μπορείς να επιλέξεις μεγάλα άνετα γραφεία για όλους, εάν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος ή να κάνεις λίγο πιο fun τη διάθεση και να αφήσεις την δημιουργικότητα και την ομαδικότητα να πάνε μπροστά την επιχείρηση σου με τα workstations.

Καρέκλες γραφείου

office desk

Δεν χρειάζεται να κοιτάς τις τιμές στις καρέκλες γραφείου. Μπορείς να βρεις μοναδικές λύσεις σε προσφορές, αρκεί να έχεις τη διάθεση να προσφέρεις άνετα και αναπαυτικά καθίσματα σε όλους. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τις επιλέξεις με βάση το χρώμα του γραφείου και φυσικά το ποιος θα κάθεται. 

Ένας επισκέπτης θα πρέπει να νιώθει άνεση από την πρώτη στιγμή, ενώ ένας υπάλληλος θα χρειαστεί έναν ειδικό μηχανισμό για ρύθμιση μετά από τις αρκετές ώρες εργασίας, ώστε να αλλάξει στάση.

Καρέκλα διευθυντή

Η διευθυντική καρέκλα προορίζεται για τα υψηλόβαθμα στελέχη και πρέπει να προσφέρει βέλτιστη στήριξη και αίσθηση άνεσης. Στις μικρές επιχειρήσεις πολλές φορές η διευθυντική καρέκλα δίνεται και στους υπαλλήλους, ώστε όλοι να έχουν την τέλεια στάση σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Εδώ θα βρεις διευθυντική πολυθρόνα με μηχανισμούς για ρύθμιση πλάτης και καθίσματος, καθώς και τη δυνατότητα διάφορων υλικών όπως το δέρμα, το συνθετικό δέρμα και το ύφασμα. Η διευθυντική καρέκλα διαμορφώνεται πάντα με βάση τις δικές σου προτιμήσεις.

Γιατί είναι απαραίτητα;

Η εργασία είναι η δραστηριότητα που μας απασχολεί τις περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα. Έρευνες έχουν αποδείξει πως η διαρρύθμιση του χώρου και η αίσθηση που έχουμε σε αυτόν επηρεάζει καθοριστικά τη διαύγεια και την παραγωγικότητα μας. Για αυτό και κάθε σωστός επιχειρηματίας που αναγνωρίζει την αξία της λειτουργικότητας του επαγγελματικού χώρου και του well being των υπαλλήλων του θα πρέπει να επενδύσει στα σωστά επαγγελματικά έπιπλα. 

Φυσικά και υπάρχει τρόπος να φτιάξεις όλο το γραφείο σου από το μηδέν με υπέροχο style και εργονομία που θα ζηλεύει ο κάθε ένας. Υψηλή ποιότητα στην κατασκευή, απαράμιλλη αισθητική και η υπογραφή ενός από τα μεγαλύτερα brands στον χώρο.

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved