Η Abimis παρουσιάζει την "Atelier", μια κουζίνα με ψυχή υψηλής ραπτικής

Η μεγάλη εμπειρία της Ιταλικής εταιρίας Prisma στον κλάδο εστίασης μεγάλης κλίμακας, αποτέλεσε τη γενεσιουργό αιτία για τον κλάδο Abimis να προσφέρει κουζίνες σχεδιασμένες για ιδιωτικούς χώρους και ταυτόχρονα να εγγυηθεί στους χρήστες το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης των πιο φιλόδοξων και επαγγελματικών κουζινών.

Ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, το οποίο θα παρουσιαστεί το 2016 είναι η γραμμή Atelier στα δύο μοντέλα, Chelsea και Bagutta: δύο υποβλητικά ονόματα που καθορίζουν απόλυτα τη φιλοσοφία της εταιρείας, η οποία είναι διεθνής από την άποψη του τύπου του προϊόντος και τη σχετική αγορά, αλλά καθόλα ιταλική, όταν πρόκειται για την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας, η οποία συνεπάγεται χειροποίητες πινελιές που στολίζουν την κάθε φάση της παραγωγής, καθώς και μια προσέγγιση εντελώς «tailor-made», με κατά παραγγελία σχέδια που εξυπηρετούν τις ανάγκες αισθητικής του κάθε ατόμου.

Τα μοντέλα Chelsea και Bagutta από την Atelier είναι διαθέσιμα με δύο διαφορετικούς τύπους πάγκων, είτε με ίσιο σόκορο ή μπιζουτέ, από χάλυβα ή άλλα υλικά κατάλληλα για μαγειρική χρήση, και διαθέτουν επίσης τετραγωνισμένα πορτάκια που δίνουν στη συνολική σύνθεση της κουζίνας μια καθαρή εμφάνιση. Οι στρογγυλεμένες εσωτερικές διαιρέσεις, προσφέρονται για την ταχύ καθαρισμό, καθώς δίνουν λιγότερες ευκαιρίες για συσσώρευση ακαθαρσιών, και εγγυώνται ανώτερα επίπεδα υγιεινής.

μοντέρνα έπιπλα κουζίνας κατά παραγγελία, έπιπλα κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι

Εκτός από τον πάγκο εργασίας, η Atelier μπορεί επίσης να παραχθεί με προσαρμοσμένα πορτάκια, που μπορούν να βαφούν, ή με επιφάνεια από διαφορετικά φινιρίσματα και υλικά, και διατίθενται με ή χωρίς πόμολα, με πρακτικό αόρατο αυλάκι. Ο χάλυβας του σκελετού μπορεί επίσης να ζητηθεί σε διάφορες παραλλαγές.

Οι κουζίνες της Abimis δίνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και γοητευτικής εμφάνισης, διακρίνονται από πυρήνα από ανοξείδωτο χάλυβα σχεδιασμένο για να αφήσει ελεύθερο το πεδίο για προσαρμογή των λεπτομερειών και ποιότητα σχεδιασμού.

Κάθε λεπτομέρεια στις κουζίνες Abimis έχει σχεδιαστεί για να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και να προκαλεί εντύπωση, καθώς και να διευκολύνει και να βελτιστοποιεί όλες τις πτυχές της μαγειρικής, καθιστώντας το περιβάλλον εργονομικό και αποδοτικό.

εργονομικά έπιπλα κουζίνας με design

Οι κουζίνες Abimis διηγούνται ένα όμορφο παραμύθι. Αναφορικά με το ρόλο του πρωταγωνιστή, ο μάγειρας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved