Η συλλογή σετ μαγειρέματος και σερβιρίσματος Dressed από την Alessi

"Πώς θα θέλατε τη μπριζόλα σας;" “Διακοσμημένη"

Η συλλογή Dressed, που σχεδιάστηκε από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Marcel Wanders για την ιταλική εταιρεία Alessi, αποτελεί ένα εντελώς νέο τρόπο μαγειρέματος και σερβιρίσματος με στυλ.

Ο Ολλανδός σχεδιαστής Marcel Wanders έχει δημιουργήσει «νέα διακόσμηση», ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του, και τη χρησιμοποιεί αντισυμβατικά συχνά εφαρμόζοντας τη σε περιοχές των αντικειμένων, οι οποίες είναι εν μέρει ή και εντελώς κρυμμένες. Αυτό δημιουργεί μια ευχάριστη, πολυ-αισθητηριακή εμπειρία κατά τη χρήση τους.

Η σειρά, η οποία περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά σε λευκή πορσελάνη, ένα σετ μαχαιροπίρουνα σε 18/10 ανοξείδωτο χάλυβα, σετ από κρύσταλλο, διάφορα αξεσουάρ σερβιρίσματος και δύο συλλογές από κατσαρόλες και τηγάνια, ονομάζεται DRESSED ακριβώς επειδή η διακόσμηση, σαν ένα όμορφο φόρεμα, θα πρέπει να σχεδιαστεί για να αναδείξει το περιεχόμενο, χωρίς να είναι υπερβολική. Τα σχέδιά του είναι πλούσια και εκφραστικά, κάπου μεταξύ floral και μπαρόκ, αλλά η συλλογή διατηρεί την κομψότητα και τη λεπτότητα.>

Decorated-zucchini Dressed by-ALESSI

Η σειρά Dressed του 2012 των μαγειρικών σκευών είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Alessi, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση από την αρχή. Τα όμορφα διακοσμημένα καπάκια και οι λαβές από ανοξείδωτο ατσάλι “κατασκευάστηκαν από την Alessi”, με βαθύ σχεδιασμό και επινόηση τεχνικής που αναπτύχθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Τα σώματα των σκευών της συλλογής είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση υψηλής ποιότητας Teflon Platinum Plus. Ο πυθμένας από ατσάλι μαγνητικό είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε επαγωγικές εστίες. Το τηγάνι γκριλ διακρίνεται από τα άλλα κομμάτια της συλλογής από τον ανάγλυφο διάκοσμο στον πυθμένα, ο οποίος αποτυπώνεται στο ίδιο το μαγειρεμένο φαγητό. Αν και κρυμμένη σε μόλις ορατά μέρη του σκεύους, όπως κάτω από τις λαβές και τους πυθμένες, η διακόσμηση των μαγειρικών σκευών βοηθά στη μετατροπή της κουζίνας σε φιλικό προς το χρήστη χώρο.

Μετά την πρώτη σειρά μη κολλητικών μαγειρικών σκευών από αλουμίνιο που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2012, η σειρά ​​Dressed δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2013, και παρουσιάζει προϊόντα που κατασκευάζονται από ανοξείδωτο χάλυβα, με μαγνητική βάση που τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε οποιαδήποτε πηγή θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης των επαγωγικών εστιών. Επιπρόσθετα στα μαγειρικά σκεύη, υπάρχουν το σουρωτήρι και το διάτρητο καλάθι για το σετ ζυμαρικών, επίσης σε ανοξείδωτο χάλυβα.

dressed by Marcel Wanders utensils

Διακοσμημένα με τον τρόπο αυτό, τα σκεύη Dressed όχι μόνο κάνουν την κουζίνα πιο εντυπωσιακή, αλλά είναι τόσο τέλεια για κατ 'ευθείαν σερβίρισμα στο τραπέζι.

www.alessi.com

www.facebook.com/AlessiOfficialPage

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved