Στόρια σκίασης και άλλα απαραίτητα εργαλεία για την προστασία από τον ήλιο

Κάθε σπίτι χρειάζεται την κατάλληλη προστασία και διαμόρφωση ώστε να μην επηρεάζεται από τη φθορά του ήλιου, ανά τα χρόνια. Παρακάτω θα δούμε όλα αυτά τα προϊόντα που χρειάζεται το σπίτι σου, ώστε να προστατεύεται με ασφάλεια αλλά και εργονομία απέναντι στον ήλιο. 

Μια πρώτη επιλογή αποτελούν τα στόρια σκίασης και συσκότισης. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου χώρο αλλά και στην αισθητική σου. Μπορείς να βρεις μεταλλικά αλλά και ξύλινα στόρια, κατασκευασμένα από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά. Είναι ιδανικά για να ρυθμίσεις την ποσότητα του φωτός που μπαίνει στο χώρο ή να περιορίσεις την ορατότητα στον εξωτερικό χώρο. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι αλλά και στο γραφείο και σε κάθε επαγγελματικό χώρο. 

 roller blinds

Τα ρόλερ ή αλλιώς ρολοκουρτίνες είναι επίσης πολύ εξυπηρετικές και πρακτικές, καθώς σκιάζουν με όμορφο τρόπο το χώρο και τον διακοσμούν ταυτόχρονα. Διαθέτουν ειδικό μηχανισμό που λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο και μπορείς να καθορίσεις κάθε φορά πόσο σκιερός επιθυμείς να είναι ο χώρος.  Μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα και να επιλέξεις το κομμάτι που εξυπηρετεί τις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις σου. Ανακάλυψε μια ποικιλία σχεδίων με το υλικό του πολυεστερικού υφάσματος. 

modern roller

Ένα ακόμη αξεσουάρ που αφορά στην διακόσμηση αλλά και στην πρακτικότητα μέσα σε ένα σπίτι είναι τα κουρτινόξυλα. Γνώρισε μια τεράστια συλλογή επιλογών και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σου αλλά και στο budget που επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις. Βρες απλά μεταλλικά και ξύλινα αλλά πιο εξεζητημένα, όπως μπρονζέ που θα δώσουν ένα vintage και αριστοκρατικό ύφος στο χώρο σου.  

vintage curtain rod

Αν θέλεις κι εσύ να επιλέξεις τα καλύτερα κομμάτια διακόσμησης για το σπίτι σου, επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Home και βρες όλα αυτά που ψάχνεις στις καλύτερες τιμές.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved