Ξενοδοχειακός εξοπλισμός από StockHouseCenter σε πολύ καλές τιμές

Ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να υποδεχθεί τους πελάτες του, χρειάζεται όχι μόνο να προσφέρει ποιοτική εξυπηρέτηση στη διαμονή αλλά να προσφέρει και πρόσθετες υπηρεσίες που αφορούν την συνολική περιποίηση του πελάτη.

Για να αφήνετε ευχαριστημένους τους πελάτες σας λοιπόν, πρέπει ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός να είναι άρτιος σε όλους τους τομείς. Στον τομέα εστίασης και καθαριότητας το Stock House Center είναι η καλύτερη επιλογή σας στην εξασφάλιση ότι το ξενοδοχείο σας θα μπορεί να προσφέρει όλες τις δυνατές υπηρεσίες στον πελάτη αυξάνοντας το budget του.

Πριν σας προτείνουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού σε πολύ καλές τιμές, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να βρείτε προϊόντα ανά είδος και ανά επιχείρηση: αρτοποιείο, εστιατόριο, ξενοδοχείο, καφετέρια κ.α.

Για την κουζίνα του ξενοδοχείου

Στην κουζίνα του ξενοδοχείου ετοιμάζεται το πρωινό και -αν υπάρχει δυνατότητα- το μεσημεριανό φαγητό. Πρέπει λοιπόν οι ετοιμασίες να γίνονται μαζικά για να υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών ατόμων με διαφορετικές ανάγκες. 

kitchen equipment juicer

Οι επαγγελματικοί αποχυμωτές μπορούν να προσφέρουν ένα πραγματικά πλούσιο πρωινό με βάση τον φυσικό χυμό. Οι επαγγελματικοί αποχυμωτές όπως ο SLOW MURANO είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χάλυβα, με αυτόματες λειτουργίες και διαστάσεις που βολεύουν.

hotel kitchen toaster

Οι ηλεκτρικές επαγγελματικές τοστιέρες είναι επίσης ένας από τους δημοφιλέστερους εξοπλισμούς που μπορούν να καλύψουν επαγγελματικές ανάγκες στην εστίαση του ξενοδοχείου. Της γνωστής εταιρείας Chef Chaud με ραβδωτή σχάρα και ρυθμιζόμενη θερμοκρασία. Δείτε επιπλέον χαρακτηριστικά της εδώ.

Ποιοτική καθαριότητα

Τα πλυντήρια ποτηριών-πιάτων είναι άκρως απαραίτητα για να μπορείτε να έχετε σε πολύ λίγο χρόνο, έτοιμα και καθαρά όλα τα σερβίτσια. Το πρόγραμμα πλύσης διαρκεί 2 λεπτά. 

Γιατί να επιλέξετε από StockHouseCenter;

  • Πάνω από 50 χρόνια εμπειρία
  • Αμεσότητα στη διαθεσιμότητα προϊόντων
  • Τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την αγορά
  • Οι καλύτερες τιμές της αγοράς

Βρείτε όλο τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό στην επίσημη ιστοσελίδα του StockHouseCenter και επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 5228574 για περισσότερες πληροφορίες.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved