Πώς να διαμορφώσω ένα πολύ μικρό μπάνιο για να είναι λειτουργικό;

Ερώτηση αναγνώστριας

“Έχω ένα μπάνιο με διαστάσεις 1x2 περίπου, μακρόστενο, και με τη πόρτα στη μέση της στενής πλευράς! Πώς θα μπορούσα να το διαμορφώσω ώστε να είναι λειτουργικό και να χωράνε όλα τα απαραίτητα? Σας ευχαριστώ” Σταυρούλα

Η άποψή μας

Πρόκειται για ένα πολύ μικρό μπάνιο, που για να χωρέσει οριακά όλα τα είδη υγιεινής, πρέπει να έχουν σχετικά μικρό μέγεθος. Η θέση της πόρτας πρέπει να είναι αυτή που παρουσιάζουμε στην πρόταση μας. Αν εννοείτε την πόρτα στη μικρή πλευρά δεν είναι δυνατόν να χωροθετηθούν όλα τα είδη υγιεινής, οπότε δημιουργείται ένα WC.

bathroom layout, είδη υγιεινής σε μικρό μπάνιο, μικρό μπάνιο, λειτουργικό μπάνιο

Στην πρότασή μας προτείνουμε πόρτα που να ανοίγει προς τα έξω, ώστε να υπάρχει σχετική ευρυχωρία στο ήδη μικρό λουτρό. Στην μία πλευρά προτείνουμε ντουζιέρα, στην άλλη τη λεκάνη και απέναντι από την πόρτα τον νιπτήρα. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τη θέση της αποχέτευσης, αλλά θα εναλλάξετε τη θέση ντουζιέρας/λεκάνης, ώστε η λεκάνη να βρίσκεται κοντά στην κατακόρυφη αποχέτευση. Δυστυχώς το μικρό μέγεθος δεν επιτρέπει στήλη μπάνιου. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ντουλάπι πάνω από το νιπτήρα με καθρέπτη στο πορτάκι και κρεμαστό κάτω από το νιπτήρα.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved