Τι χρώμα κουρτίνες ταιριάζουν με το πορτοκαλί σαλόνι

Ερώτηση αναγνώστριας:

Τι χρώμα κουρτίνες ταιριάζουν με το πορτοκαλί σαλόνι και τι χρώμα πρέπει να βάψω τους τοίχους;

Την απάντηση δίνει η Νάσια Καραγιώτα από το εργαστήρι

Πορτοκαλί καναπές…. Τέλειος! Ανάλογα την απόχρωση του πορτοκαλί επιδέχεται πάρα πολλούς συνδυασμούς.

Πάμε στον τοίχο, το πιο light χρώμα που θα μπορούσατε να βάλετε είναι γκρι ή γκρι-σιέλ. Με αυτό το συνδυασμό ,μπορείτε πολύ εύκολα να παίξετε και με έντονες κουρτίνες και εμπριμέ, σε Hamptons blue, σε κίτρινο, σε λαδί κτλ. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παίξετε και στους πίνακες και στα διακοσμητικά και στα διακοσμητικά μαξιλάρια.

Σχετικά Άρθρα

 • Με τί ύφασμα να ντύσω τις καρέκλες της τραπεζαρίας; Με τί ύφασμα να ντύσω τις καρέκλες της τραπεζαρίας;

  Ερώτηση αναγνώστριας:

  Έχω ενιαίο χώρο τραπεζαρία-σαλόνι-κουζίνα. Tο χρώμα του καναπέ μου είναι πορτοκαλί με μαξιλάρια λαχανί το ίδιο και οι καρέκλες της τραπεζαρίας μου. Tα έπιπλα είναι βέγκε, οι κουρτίνες είναι ανοικτό καφέ με λίγο μπεζ και πορτοκαλί, οι τοίχος είναι μπεζ ανοικτό Τι χρώμα ύφασμα μπορώ να αγοράσω για να ντύσω τις καρέκλες της τραπεζαρίας και να ταιριάζει με το καναπέ?

  Την απάντηση δίνει η Νάσια Καραγιώτα από το εργαστήρι:

  Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να πετύχετε θα κινηθείτε…. Δηλαδή, σας αρέσουν γενικά τα έντονα χρώματα και θέλετε να τα συνεχίσετε? Τότε θα μπορούσατε να βάλετε κίτρινο, και πράσινο εύκολα.

  Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε τις 4 καρέκλες πιο άτονες και 2 πιο έντονες μέχρι και εμπριμέ. Εάν προτιμάτε κάτι πιο ήσυχο, τότε θα μπορούσαν τα καλύμματα να είναι μπεζ προς ώχρα και τα κορδόνια μόνο να είναι ένα έντονο πορτοκαλί σαν του καναπέ σας.

  Βέβαια υπάρχει πάντα και η ασφαλής επιλογή του σπαγγί ή του γκρί!

Ιδεές & Λύσεις

Χώρος & Αρχιτεκτονική

Decosoup.com
Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved