Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο μου;

Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο μου; http://sparkopaints.blogspot.gr/2012/09/ideal-colors-for-teens-bedroom.html

Ερώτηση αναγνώστριας

“Το υπνοδωμάτιό μου αποτελείται από ξύλινο δάπεδο, όλα τα έπιπλα στην ανοιχτή απόχρωση του ξύλου και η πόρτα του δωματίου που είναι άσπρη. Στο δωμάτιο υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια, μια ψηλή βιβλιοθήκη (2,50 m * 1,50 m), μια συρταριέρα και δύο κομοδίνα. Οι διαστάσεις του δωματίου είναι 3,00 m * 3,00 m. Θα ήθελα να το βάψω με συνδυασμούς χρωμάτων, όπου το ένα χρώμα να είναι το κόκκινο. Μήπως θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε ποιο ή ποια χρώματα να συνδυάσω με το κόκκινο και πως να κάνω αυτόν τον συνδυασμό; Ευχαριστώ πολύ.” Ντέμη

Η άποψη μας

Αρχικά να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα έπιπλα αφήνουν σχετικά λίγο ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο. Η επιλογή συνδυασμού χρωμάτων με το κόκκινο πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη το αίσθημα ευρυχωρίας.

Προτείνουμε λοιπόν συνδυασμό κόκκινου με λευκό, που δίνει φωτεινότητα και ευρύτητα στο χώρο. Προτείνουμε τους τρεις τοίχους του δωματίου λευκούς και στον τέταρτο κάθετες κόκκινες ρίγες.

Μια άλλη επιλογή είναι ο συνδυασμός του κόκκινου με γκρι, μαύρο και λευκό. Μπορείτε να βάψετε ένα τοίχο κόκκινο, ένα τοίχο με οριζόντιες ρίγες σε λευκό, μαύρο και γκρι και τους υπόλοιπους λευκούς ή γκρι. Οι οριζόντιες ρίγες αυξάνουν οπτικά τις διαστάσεις του χώρου.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved