Τι χρώματα να διαλέξω για την σαλοτραπεζαρία και τα ντουλάπια της κουζίνας μου;

Τι χρώματα να διαλέξω για την σαλοτραπεζαρία και τα ντουλάπια της κουζίνας μου; http://www.houzz.com/photos/834458/Bowman-Greenbelt-Homes-Austin-TX-contemporary-living-room-austin

Ερώτηση αναγνώστριας

“Μπήκα τυχαία στον ιστοσελίδα σας και διάβασα ιδέες που δίνετε για το σπίτι..Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τι χρώματα θα μπορούσα να βάλω στο σαλόνι-τραπεζαρία , δηλαδή τι χρώμα τραπεζαρία τι χρώμα σύνθεση, καναπέ και πως να φτιάξω την κουζίνα τα χρώματα από τα ντουλάπια. Το σαλόνι είναι ενιαίο με τραπεζαρία και η κουζίνα δεν έχει πόρτα..φαίνεται από σαλόνι.Όλο είναι με laminate σκούρο καφέ και με ανοιχτό χρώμα νερά.  Στέλνω φώτο. Ευχαριστώ..." Κωνσταντίνα

Η άποψη μας

Η όψη του ξύλου στο δάπεδο του χώρου δίνει μια υπέροχη αίσθηση θαλπωρής, ιδιαίτερα τα σκούρα δάπεδα προσδίδουν τη διαφορετικότητα στον κάθε χώρο. Συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα στυλ διακόσμησης. Ωστόσο πρέπει να έχετε υπόψη ότι σχετικά με την επίπλωση πρέπει να κινηθείτε σε ανοιχτόχρωμους τόνους. Ο συνδυασμός σκούρου δαπέδου και ανοιχτόχρωμων επίπλων δημιουργεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα για το σαλόνι μπορείτε να κινηθείτε σε τόνους του υπόλευκου/ μπεζ και να προσθέσετε πινελιές χρώματος με μαξιλάρια ή ριχτάρια.

Για την τραπεζαρία επιλέξτε τραπέζι σε ξύλο ανοιχτού χρώματος με επίσης ξύλινη ή γυάλινη τάβλα και καρέκλες επίσης με ξύλινο σκελετό στην ίδια απόχρωση με το τραπέζι και ανοιχτού χρώματος ταπετσαρία, π.χ γαλάζιο, λαδί ή ταπετσαρισμένες. Καθώς ο χώρος της κουζίνας είναι ορατός από το καθιστικό, θα πρέπει και εδώ να κινηθείτε σε τόνους παρόμοιους. Έτσι για τα ντουλάπια της κουζίνας προτείνουμε επίσης το υπόλευκο/ζαχαρί για τα πορτάκια και σκουρόχρωμο πάγκο.

Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πινελιές χρώματος σε διακοσμητικά, πίνακες, κουρτίνες και χαλιά διατηρώντας πάντα τη διακριτικότητα στο χώρο.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved