Οι συνηθέστερες υδραυλικές βλάβες, και πώς να τις αντιμετωπίσεις;

Η Θεσσαλονίκη αποτελείται από πολλές νέες αλλά και παλιές οικοδομές, που συχνά αντιμετωπίζουν παρόμοια ή και ίδια υδραυλικά προβλήματα.

Κάποιες από αυτές τις υδραυλικές ζημιές είναι:

  • Οι φθαρμένοι σωλήνες.

Έχετε παρατηρήσει σε συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού σας να έχει εμφανιστεί μούχλα; Είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη βλάβη να οφείλετε σε χαλασμένο σωλήνα που έχει τρυπήσει σε κάποιο σημείο του και μπάζει νερό. Είναι σημαντικό να καλέσετε έναν υδραυλικό για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα προτού προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στο σημείο όπου μαζεύτηκε η υγρασία.

Υδραυλικός φωτογραφία

 

  • Διαρροή στην κουζίνα και στο μπάνιο.

Ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα είναι η διαρροή σε καζανάκι, μια βλάβη που επιδιορθώνεται πολύ εύκολα και γρήγορα και μπορεί να μας εξοικονομήσει χρήματα από τον λογαριασμό του νερού μόλις διορθωθεί. Όπως ακριβώς και οι διαρροές στη ντουζιέρα και στο μπάνιο.

  • Φραγμένες υδρορροές

Σας συμβουλεύουμε να μην επιχειρήσετε να προχωρήσετε σε απόφραξη των υδρορροών με χημικές ουσίες ή με αυτοσχέδια ή μη μηχανικά μέσα, διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καταστροφής ολόκληρης της υδρορροής. Επενδύστε σε έναν έμπειρο επαγγελματία σήμερα για να αποφύγετε τα περιττά έξοδα στο μέλλον.

Τώρα που ξέρουμε ποιες είναι οι πιο διαδεδομένες υδραυλικές βλάβες που προκύπτουν, πάμε να δούμε τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να δράσεις άμεσα για να αποτρέψεις την επέκταση της ζημιάς.

 υδραυλικά εργαλεία φωτογραφία

  1. Προσπάθησε να προσδιορίσεις την πηγή του προβλήματος

Το να εντοπίσεις τι ακριβώς προκαλεί την βλάβη που αντιμετωπίζεις μπορεί να είναι δύσκολο, ωστόσο είναι σημαντικό να δώσεις στον ειδικό που θα σε επισκεφθεί όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς. Εάν χρειαστεί, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρατάς ένα αρχείο ώστε να θυμάστε εάν μια βλάβη έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν, με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομήσεις χρόνο στον επαγγελματία υδραυλικό που θα προσλάβεις, και θα πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

  1. Έλεγξες εάν έχεις βουλόμενο σωλήνα;

Εάν πρόσεξες ότι ο νεροχύτης ή η ντουζιέρα σου δεν απορροφούν το νερό σωστά, υπάρχει περίπτωση αυτό να οφείλεται σε κάποιον βουλωμένο σωλήνα. Πολλά νοικοκυριά χρησιμοποιούν ειδικά χημικά σκευάσματα σε σκόνη, τα οποία πωλούνται στα καταστήματα των super market σε οικονομική τιμή, είναι εύκολα στην χρήση τους, αλλά απαιτούν μεγάλη προσοχή και προσεκτική μελέτη των οδηγιών χρήσης. Εάν παρόλα αυτά, το πρόβλημα  επιμείνει, απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία υδραυλικό για την έγκαιρη αντιμετώπιση του.

plumber photo

Η εταιρεία «Κατσούλης Στέλιος και Συνεργάτες» με εμπειρία εργασίας δεκαπέντε ετών αναλαμβάνει παντός είδους υδραυλικές βλάβες σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Καλέστε στο 6958 199 053 για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφθείτε το site για να ενημερωθείτε.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved