Λέβητες συμπύκνωσης – Λειτουργία, απόδοση και πλεονεκτήματα

Ένα μεγάλο ποσοστό των νοικοκυριών στην χώρα μας αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα ετήσια έξοδα, ειδικά όταν η θέρμανση προέρχεται από το πετρέλαιο. Εδώ και χρόνια η τεχνολογία συμπύκνωσης με φυσικό αέριο έχει προσφέρει πολύ σημαντικές θερμικές ανέσεις στην θέρμανση οικίας και επαγγελματικού χώρου. 

Τολμήστε να αλλάξετε και εσείς την «επίπονη» συνήθεια του πετρελαίου, με λέβητες συμπύκνωσης.

Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας;

Λέμε ότι ο σωστός τρόπος λειτουργίας ενός λέβητα είναι αυτός στον οποίο η θερμοκρασία των καυσαερίων του κατά την έξοδο είναι γύρω στους 200οC. 

Για να κατοχυρωθεί αυτή η θερμοκρασία πρέπει οι λέβητες συμπύκνωσης να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μικρή παλαιότητα, άριστη κατάσταση καπνοδόχου κ.α.

Η τεχνολογία συμπύκνωσης αυτό που έχει καταφέρει είναι να αποτρέπει την υγροποίηση των καυσαερίων, όταν μειώνεται η θερμοκρασία. Στους κοινούς λέβητες η υγροποίηση αυτή ήταν επιβλαβής, αφού επέφερε διάβρωση και ήταν επιθετική προς τον χάλυβα.Όλη αυτή η διαδικασία επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ενός εναλλάκτη θερμότητας.

Βαθμός απόδοσης 

Ο βαθμός απόδοσης είναι μεγαλύτερος από 100%. Αυτό σημαίνει ότι ο λέβητας εκμεταλλεύεται την ενέργεια της καύσης στο συγκεκριμένο ποσοστό, παρουσιάζοντας ελάχιστες απώλειες. 

ΣτηνThermogas θα βρείτε τους λέβητες eco TEC VUW Plus, Pro & Pure που προσφέρουν θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και έχουν ελάχιστες απαιτήσεις ως προς τον χώρο τοποθέτησης.

Σημαντικά πλεονεκτήματα 

  • Οι λέβητες συμπύκνωσης προσφέρουν τις καλύτερες συνθήκες άνεσης συγκριτικά με τα άλλα συστήματα, λόγω ενσωματωμένων λειτουργιών που διαθέτουν. Από αυτές λοιπόν ρυθμίζουν και τη θερμοκρασία τους, η οποία έρχεται σε συνάφεια με την εξωτερική του χώρου. 
  • Χαρακτηρίζονται για τη μακροβιότητά τους και την ποιότητα της κατασκευής τους
  • Απαιτούν πολύ μικρή συντήρηση 
  • Λειτουργούν εντελώς αθόρυβα

Επιλέξτε λέβητα από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Vaillant στην Ελλάδα, επιλέγοντας βάσει των αναγκών σας και του χώρου σας. Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της θέρμανσης με φυσικό αέριο, επιλέγοντας στις καλύτερες τιμές της αγοράς λέβητες συμπύκνωσης. 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved